Blogiarkisto

Flavoriassa järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 16–19 pilottitutkimus, jossa tutkitaan ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Lue lisää »
REMU-hankkeen aistinvaraisen arvioinnin tutk­imus toteutettiin elo-syyskuussa 2021 Flavorian Aistikattilassa. Lue lisää »
Turun yliopiston elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia on luotsannut yhdessä keittiömestari ja tietokirjailija Tatu Lehtovaaran kanssa luonnontieteellis-gastronomista ruokaklubia Helsingin suunnalla jo vuodesta 2009 alkaen. Maanantaina 11.10. klo 17-19 klubi rantautuu ensimmäistä kertaa Turkuun ja Flavorian yhteydessä sijaitsevaan Aistikattilaan! Tämän mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan umamisiin sieniliemiin ja keskustelemaan vapaamuotoisesti illan Lue lisää »
Aistikattilassa järjestetään loka-marraskuussa mielenkiintoinen ruoan aistinvaraisen arvioinnin tutkimus, jonka tavoitteena on tutkia ruoan aistimista ja ruokailukokemusta erilaisissa moniaistisissa ympäristöissä. Lue lisää »
Aistikattilan avoimet ovet järjestetään seuraavan kerran ke 29.9. ja pe 29.10 klo 10.30-13.00. Tervetuloa! Lue lisää »