Ruokatutkimus Flavoriassa 27.10. – ilmoittaudu mukaan nyt

Flavoriassa järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 16–19 pilottitutkimus, jossa tutkitaan ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Ilmoittautuminen tutkimukseen on parhaillaan käynnissä, ja mukaan mahtuu 80 osallistujaa. Tutkimuksen yhteydessä tarjottava ateria on osallistujille ilmainen, ja siihen sisältyy kahvi tai tee.

Tutkimuksen kohderyhmä ja kulku

Etsimme tutkimukseemme 80 vapaaehtoista 18–65-vuotiasta, joiden ruokavalioon kuuluu liha ja joilla ei ole ruoka-aineallergioita tai -intoleransseja. Itsellensä sopivan tutkimusajan voi valita ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutkimuksessa osallistujat valitsevat yhdellä kertaa haluamansa määrän ruokaa buffetlinjastolta, ja valinnat tallennetaan vaakateknologian ja valokuvien avulla. Itse osallistujia ei kuitenkaan kuvata. Aterian nauttimisen jälkeen osallistujia pyydetään vastaamaan lyhyeen kyselyyn. Tutkimukseen osallistuminen kestää noin 45 minuuttia, mutta todellinen kesto riippuu siitä, kuinka nopeasti osallistuja syö ateriansa.

Tutustu tutkimuksen tietosuojaselosteeseen

Lisätiedot

Tutkimus järjestetään Flavoria®-tutkimusravintolassa ke 27.10.2021 klo 16–19:

Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Katso karttalinkki

Teemme kaikkemme koronariskin minimoimiseksi ja osallistujien terveyden suojelemiseksi ja tästä syystä pidämme huolta turvajärjestelyistä Turun yliopiston ohjeistuksen mukaisesti. Kasvomaskeja ja käsidesiä on saatavilla tutkimustilanteessa. Tulethan paikalle vain terveenä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä projektitutkija Esa-Pekka Nykäseen:

esa-pekka.nykanen@utu.fi
+358 45 320 5285