Flavorian kumppanitiedekunnat

Flavorian toimintaa rahoittavat Turun yliopiston lääketieteellinen, teknillinen ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta, Turun kauppakorkeakoulu sekä Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta.

Edut kumppanitiedekunnille

Flavorian kumppanitiedekuntien tutkijat saavat mm.:

  • tukea Flavorian koordinaattorilta ja tieteelliseltä johtoryhmältä tutkimusten suunnitteluun ja valmisteluun (sopimukset, opastus tilojen ja laitteistojen käyttöön jne.)​
  • pääsyn Flavorian tutkimusympäristöihin (maksutta)
  • apua tutkittavien rekrytointiin.​

Kumppanitiedekuntien ulkopuoliset tutkijat voivat hyödyntää Flavoriaa maksua vastaan. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Kysy lisää Flavorian koordinaattorilta

Tieteellisessä johtoryhmässä edustus kustakin kumppanitiedekunnasta

Flavorian tieteellinen johtoryhmä koostuu kumppanitiedekuntien edustajista (2–3 hlöä per tiedekunta) ja kokoontuu useita kertoja vuodessa. Johtoryhmän tavoitteena on tukea ja kehittää Flavorian toimintaa sekä toimia linkkinä tiedekuntien ja Flavorian välillä.

Tieteelliseen johtoryhmään kuuluvat:

  • Kirsi Laitinen, professori ja Flavorian johtaja (ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, biolääketieteen laitos, lääketieteellinen tdk), kirsi.laitinen@utu.fi
  • Hanna Lagström, erityisasiantuntija ja johtoryhmän puheenjohtaja (kansanterveystiede, kliininen laitos, ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, lääketieteellinen tdk), hanna.lagstrom@utu.fi
  • Anu Hopia, tutkimusprofessori (ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, lääketieteellinen tdk), anu.hopia@utu.fi
  • Tuomas Mäkilä, apulaisprofessori (ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ja tietotekniikan laitos, teknillinen tiedekunta), tuomas.makila@utu.fi
  • Baoru Yang, professori (elintarviketieteet, teknillinen tiedekunta), baoru.yang@utu.fi
  • Oskar Laaksonen, yliopistonlehtori (elintarviketieteet, teknillinen tiedekunta), oskar.laaksonen@utu.fi

 

 

  • Tuomo Häikiö, yliopistonlehtori (psykologian ja logopedian laitos, yhteiskuntatieteellinen tdk), tuomo.haikio@utu.fi
  • Helena Siipi, yliopistonlehtori (filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin laitos, yhteiskuntatieteellinen tdk), helena.siipi@utu.fi
  • Aki Koponen, tutkimusjohtaja (Centre for Collaborative Research, Turun kauppakorkeakoulu), aki.koponen@utu.fi
  • Riikka Saarimaa, tutkimuskoordinaattori (tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun kauppakorkeakoulu), riikka.saarimaa@utu.fi
  • Mari Sandell, professori (maatalous-metsätieteellinen tdk, Helsingin yliopisto), mari.sandell@helsinki.fi
  • Annukka Vainio, professori (maatalous-metsätieteellinen tdk, Helsingin yliopisto), annukka.vainio@helsinki.fi

Mikäli olet kiinnostunut tekemään tutkimusta Flavoriassa, voit keskustella oman tiedekuntasi edustajan kanssa tai olla suoraan yhteydessä Flavorian koordinaattoriin, flavoria@utu.fi.

Tutustu case-esimerkkeihin

Flavorian lounasravintolaa, kahvilaa ja moniaistitila Aistikattilaa on hyödynnetty erilaisissa tutkimuksissa, joihin pääset tutustumaan oheisesta linkistä.

Lue lisää