Pilli purkissa, hedelmiä ja marjoja

Mikä Flavoria?

Turun yliopiston uusi Flavoria ruokaelämyskeskus on
aidon kuluttajakokemuksen tutkimusalusta.


Customer icon
Ravintola ja kahvila

Ravintola- & kahvila- kokonaisuus n. 1500  päivittäiselle kävijälle.

Nuoli oikealleNainen syö salaattiaNuoli vasemmalle
Living Lab


Research icon
Kehityslaboratorio

Uusinta teknologiaa hyödyntävä tutkimus- ja kehityslaboratorio.

Flavorian missio ja visio

MISSIO

Tutkia ihmisen aitoja kokemuksia ja valintoja uusimmilla teknologisilla vaikutus- ja havainnointimenetelmillä

VISIO

Viedä tieteellinen ymmärrys ihmisten moniaistisesta kokemisesta ja valinta-käyttäytymisestä uudelle, maailmanluokan innovaatioita synnyttävälle tasolle

 

  • Uudet tuote- ja palveluinnovaatiot
  • Uudenlaiset ravintola- ja kauppatilat
  • Uudet teknologiset ratkaisut ja palvelut

 

4 kokemuskontekstia


 

Flavoria
lounasravintola
aukeaa 1.8.2018.
Sitä operoi
Sodexo.

Lounas-ravintola

 

Café Flavoria
aukeaa 11.6.2018.
Kahvilaa operoi
Sodexo.

Kahvila

 

take away
-valikoima on
Café Flavorian
yhteydessä.

Välipalamyymälä

 

Moniaistisen
kokemisen muotoilu-
ja koelaboratorio,
joka aukeaa
lokakuussa

Aistikattila


 

 

Mitä Flavoria mahdollistaa?



Kuluttajatutkimusta todellisessa ruokailu- ja kauppa-ympäristössä


Moniaistisen kuluttajakokemuksen systemaattista tutkimusta, muotoilua ja testausta



Ilmakuva ravintolasta


MyFlavoria

Flavorian asiakkaat osallistuvat tutkimuksiin MyFlavoria mobiilisovelluksella

 

  • N = 1500 asiakasta päivittäin
  • Ikäjakauma: ~18 – 70 v
  • Opiskelijoita ja työssäkäyviä
  • Keskimäärin urbaaneja, koulutettuja ja terveystietoisia




Kuluttajakokemuskuva