Flavoria tuo yhteen tutkimuksen ja asiakkaat

Flavoriassa monitieteinen tutkimus yhdistyy lounasravintolan ja kahvilan päivittäiseen toimintaan. Tavoitteenamme on tarjota erilaisten tutkimus- ja testausasetelmien toteuttamiseen aito ympäristö, jossa myös asiakkaiden on helppo osallistua tutkimustoimintaan.

Tiivistä yhteistyötä Flavorian kumppaneiden kanssa

Tutkimustoiminnasta, kehitysprojekteista, alustalla kertyvästä datasta sekä sen kehityksestä vastaa Turun yliopisto. Ravintola- ja kahvilatoimintaa hoitaa Sodexo Oy, ja tiiviin yhteistyön ansiosta erilaiset tutkimusasetelmat ovat toteutettavissa joustavasti sekä ravintolan, kahvilan että Aistikattilan puolella.

Kaupalliset tutkimukset ja testaukset tehdään yhteistyössä Aistila Oy:n kanssa.

Lue lisää yrityspalveluista

Tutkimusympäristöt

Aistikattila tuo tutkimusasetelmiin moniaistisen ulottuvuuden.

Lounasravintolan älykkäillä linjastoilla voi kerätä tietoa mm. ruokavalinnoista.

Kahvila soveltuu mm. uusien tuotteiden tai pakkausten testaamiseen.

Vinkkejä ja inspiraatiota tutkimukseen

Tutkimusvalmistelut

Tutkimuksen suunnitteluun sisältyy useampia vaiheita, joissa saat tukea Flavorian tiimiltä.

Lue lisää

Case-esimerkit

Case-esimerkit tutkimuksista avaavat konkreettisemmin Flavorian tarjoamia mahdollisuuksia.

Tutustu esimerkkeihin

Julkaisut

Flavoriaa on hyödynnetty monenlaisissa tutkimuksissa. Linkkejä julkaisuihin löydät täältä!

Tutustu julkaisuihin

Kurkista Flavoriaan ja Aistikattilaan

Maksuttomat palvelut Flavorian kumppanitiedekunnille

Flavorian toimintaa rahoittavat Turun yliopiston lääketieteellinen, teknillinen ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Turun kauppakorkeakoulu sekä Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta. Kumppanitiedekuntien edustajille Flavorian tutkimustilojen ja datan hyödyntäminen on maksutonta.

Kysy lisää