Tiivistä yhteistyötä Flavorian kumppaneiden kanssa
Tutkimustoiminnasta, kehitysprojekteista, alustalla kertyvästä datasta sekä sen kehityksestä vastaa Turun yliopisto. Ravintola- ja kahvilatoimintaa hoitaa Sodexo Oy, ja tiiviin yhteistyön ansiosta erilaiset tutkimusasetelmat ovat toteutettavissa joustavasti sekä ravintolan, kahvilan että Aistikattilan puolella.
Kaupalliset tutkimukset ja testaukset tehdään yhteistyössä Aistila Oy:n kanssa.
Lue lisää yrityspalveluistaTutkimusympäristöt
Aistikattila tuo tutkimusasetelmiin moniaistisen ulottuvuuden.
Lounasravintolan älykkäillä linjastoilla voi kerätä tietoa mm. ruokavalinnoista.
Kahvila soveltuu mm. uusien tuotteiden tai pakkausten testaamiseen.
Vinkkejä ja inspiraatiota tutkimukseen
Tutkimusvalmistelut
Tutkimuksen suunnitteluun sisältyy useampia vaiheita, joissa saat tukea Flavorian tiimiltä.
Lue lisääCase-esimerkit
Case-esimerkit tutkimuksista avaavat konkreettisemmin Flavorian tarjoamia mahdollisuuksia.
Tutustu esimerkkeihinJulkaisut
Flavoriaa on hyödynnetty monenlaisissa tutkimuksissa. Linkkejä julkaisuihin löydät täältä!
Tutustu julkaisuihinKurkista Flavoriaan ja Aistikattilaan
Maksuttomat palvelut Flavorian kumppanitiedekunnille
Flavorian toimintaa rahoittavat Turun yliopiston lääketieteellinen, teknillinen ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Turun kauppakorkeakoulu sekä Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta. Kumppanitiedekuntien edustajille Flavorian tutkimustilojen ja datan hyödyntäminen on maksutonta.
Kysy lisää