Mikä Flavoria®?

Turun yliopiston Flavoria® on monitieteinen
kestävän kehityksen ratkaisuja tuottava tutkimusalusta.

Ravintola ja kahvilaLiving LabTutkimus- ja kehityslaboratorio
Ravintola- & kahvilakokonaisuus n. 1000 päivittäiselle kävijälle.Uutta teknologiaa hyödyntävä tutkimus- ja kehityslaboratorio.

Ravintola ja kahvila

Ravintola- & kahvila kokonaisuus n. 1000 päivittäiselle kävijälle.

Living Lab

Tutkimus- ja kehityslaboratorio

Uutta teknologiaa hyödyntävä tutkimus- ja kehityslaboratorio.

Mitä Flavoria® tarjoaa tieteelliselle tutkimukselle?

Flavoria-tutkimusravintola sisältää 3 tutkimusympäristöä. Lounasravintolassa ja kahvilassa mitataan mm. ruokavalintoja ja biojätteen määrää sekä havainnoidaan ruokailukokemusta. Ravintolan yhteydessä on erillinen tutkimustila, Aistikattila®, joka on moniaististen kokemusten systemaattinen tutkimus-, muotoilu- ja testauslaboratorio. Tilassa kokemusta voidaan säädellä kuvin, äänin, valoin, hajuin, videon ja VR/AR:n avulla. Lue lisää.

Flavorian tutkimusympäristöt:


Lounasravintola


Kahvila- ja Snackshylly

Mitä Flavoria® tarjoaa ruokailijoille?

Flavoria tarjoaa asiakkailleen inspiroivan ja mielenkiintoisen lounasravintola- ja kahvilakokonaisuuden, jossa voi tutkimus- ja kehitystoiminnan ansioista kokea tavallisesta poikkeavia elämyksiä, saada tietoa omista lounasvalinnoista ja tienata etuja.

Flavorian tutkimuksiin osallistutaan My Flavoria -mobiilisovelluksella. Sovellus on saatavana ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja App Storesta.

Flavorian kanta-asiakkaiden ruokatieto- ja tutkimussovellus

My Flavoria kädessä olevassa puhelimessa

Mitä Flavoria® tarjoaa yrityksille?

Flavoriassa päästään tutkimaan kuluttajakäyttäytymistä ihmisten jokapäiväisessä arjessa. Tutkimuksen kohteena voivat olla uusi elintarvike, ruokaraaka-aine, pakkaukset, konseptit, erilaiset elämystekijät tai digitaaliset palvelut. Uusia ihmisten kokemisen, liikkumisen ja käyttäytymisen havainnointi- ja mittausteknologioita kehitetään koko ajan. Flavoriaa on mahdollista hyödyntää myös niiden tutkimiseen ja testaukseen. Lue lisää.