Yhteystiedot

Flavoria®-tutkimusalusta
Medisiina D

Kiinamyllynkatu 10

20520 Turku

flavoria[a]utu.fi

Flavorian yhteystiedot

Flavorian johtaja

Kirsi Laitinen
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto
kirsi.laitinen[a]utu.fi
+358 29 450 2428

Hallinnolliset ja sopimukselliset asiat, tieteellinen tutkimus

Koordinaattori

Anni Kerttula
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto
aleker[a]utu.fi / flavoria[a]utu.fi
+358 29 450 2640

Vierailut, esittelyt, alustan ja tutkimusten käytännön toimintaan liittyvät asiat, Aistikattilan varaukset

Tieteellisen johtoryhmän puheenjohtaja

Hanna Lagström
Kliininen laitos ja Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto
hanna.lagstrom[a]utu.fi
+358 29 450 4464

Tieteellisen johtoryhmän toiminta, tieteellinen tutkimus

Yritysyhteistyövastaava

Ella Koivuniemi
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus, Turun yliopisto
ella.koivuniemi[a]utu.fi
+358 29 450 2051

Kaupalliset tutkimukset, hankeyhteistyö

Sodexon yhteystiedot

Flavorian ravintolan ja kahvilan päivittäisestä toiminnasta vastaa Sodexo. Kahvitus- ja tarjoilutilauksia voi tiedustella osoitteesta Medisiina.FMS.FI[a]sodexo.com.

Ravintolan palvelupäällikön Minna Lintulan tavoitat osoitteesta minna.lintula[a]sodexo.com.

 

Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus

Flavorian toimintaa koordinoi Turun yliopiston ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (ent. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus).

Tutustu keskuksen toimintaan

Tilaa Flavorian uutiskirje

Jos haluat kuulla lisää Flavoriassa tehdystä tutkimuksesta ja saada tietoa tulevista tapahtumista, liity sähköpostilistallemme oheisella lomakkeella. Antamiasi tietoja käytetään Flavoriaan liittyvään tiedottamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tilaa TG-klubin uutiskirje

Tilaamalla Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin eli TG-klubin uutiskirjeen saat tietoa tulevista klubi-illoista. Antamiasi tietoja käytetään vain klubiin liittyvistä asioista tiedottamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yhteistyössä