Loppusyksyn My Flavoria -kampanjaetuna Valio Oddlygood® -tuotteita

Loka-marraskuussa My Flavoria -sovelluksen käyttäjiä hemmotellaan tuplaedulla: kun rekisteröit lounaasi sovellukseen kampanja-aikana, tarjoamme sinulle kaksi Valio Oddlygood® -tuotetta ilmaiseksi! Kampanja on voimassa Flavoria®-lounasravintolassa ja -kahvilassa 21.10.-19.11.2021. Etu on kertaluontoinen, ja sen voi lunastaa Flavoria Cafésta näyttämällä kassalla sovellukseen saapuneen etukupongin. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja edun lunastamiseen alta!

Tutustu kampanjatuotteisiin

Valio Oddlygood® tuotteet sopivat vegaaneille, sekasyöjille, aikuisille ja lapsille. Kampanjan palkkiona on sekä Kaurapohjainen gurtti mansikka ja boysenmarja että Kaurapohjainen gurtti vadelma ja mustikka.

Lisätietoja tuotteista saat klikkaamalla tai napauttamalla kuvia!

Näin osallistut

1. Lataa My Flavoria -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta ja rekisteröidy sovellukseen sähköpostillasi.

2. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria -sovellukseen lukemalla kassalla henkilökohtainen QR-koodisi (sovelluksen oikeassa yläkulmassa). Katso linjaston käyttöohjevideo YouTubesta tai lue kirjalliset ohjeet täältä.

3. Saat sovelluksen Edut-välilehteen etukupongin, jolla voit lunastaa Valion tuotteet Flavoria Cafésta.

4. Lunasta etu 26.11.2021 mennessä Flavoria Cafésta näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai havaitset ongelmia, tavoitat meidät osoitteesta flavoria@utu.fi. Päivän lounaslistan näet täältä. Tervetuloa lounaalle!

Kampanjan yhteistyökumppanit: