Ilmakuva ravintolasta

Syö - koe - opi - hyödy


Katso päivän ruokalista Sodexon sivuilta.

Inspiroiva ja mielenkiintoinen ravintola- & kahvilakokonaisuus

Lounasravintola ja kahvila, jossa voi tutkimus- ja kehitystoiminnan ansiosta kokea tavallisesta poikkeavia elämyksiä, saada tietoa omista lounasvalinnoista ja tienata etuja sekä kokea Aistikattilassa inspiroivan ja moniaistisen ympäristön. Turun yliopisto vastaa tutkimustoiminnasta. Lounasravintolan ja kahvilan operaattorina toimii Sodexo.

 

Oman lounasruokailun ja ravitsemuksen seuranta

MyFlavoria-sovelluksen kautta käyttäjät voivat seurata lounasvalintojaan ja niiden ravintosisältöä sekä saada tietoa ruokajätteestä.

Tulevaisuuden ruuan ja teknologian kokemukset jo nyt

Flavorian kävijät pääsevät osaksi tulevaisuuden ruokien ja ruokailukokemuksien kehittämistä.

He ovat luomassa uutta tärkeää tietoa ruuan valinnasta ja ruoka- ja ruokailukokemuksista tieteelliseen ja kaupalliseen kehitykseen.

He pääsevät testaamaan uusia digitaalisia ja teknologisia kuluttajakokemusta kehittäviä ratkaisuja.

My flavoria logo

 

 

 

MyFlavoria on Flavorian kanta-asiakkaiden ruokatieto- ja tutkimussovellus

MyFlavoria on sovellus, jonka avulla käyttäjä osallistuu uusien ruokailuratkaisujen kehittämiseen, oppii omasta ravinnonsaannistaan ja hyötyy kanta-asiakaseduista.

 

Flavorian asiakkaat voivat rekisteröityä MyFlavoria –sovelluksen käyttäjiksi. Sen kautta asiakas osallistuu Flavorian tutkimuksiin ja ansaitsee etuseteleitä. Sovelluksen avulla asiakas voi seurata lounassyömistään mm. syömänsä ruuan määrää ja sen ravintoarvoja. MyFlavoriasta löytyvät ajankohtaiset tiedot Flavorian ruokalistasta, käynnissä olevista tutkimuksista ja tapahtumista sekä tutkimustuloksista.