Inspiroiva ja mielenkiintoinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus

Flavoria on lounasravintola ja kahvila, jossa voi tutkimus- ja kehitystoiminnan ansiosta kokea tavallisesta poikkeavia elämyksiä, saada tietoa omista lounasvalinnoista ja tienata etuja sekä kokea Aistikattilassa inspiroivan ja moniaistisen ympäristön.

Ruokana tänään

Katso päivän ruokalista Sodexon sivuilta.

Aukioloajat:

Kahvila palvelee ma-pe klo 7.30-14.15

Lounas 10.30-13.30
Grilli 10.30-13.00


Mukaan tutkimukseen My Flavoria® -sovelluksella

Flavoria®-lounasravintolan asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua tieteelliseen tutkimukseen My Flavoria® -sovelluksella. Kun käytät sovellusta, lounaslinjastoihin ja biojätepisteelle upotetut vaa’at keräävät tiedot ruokavalinnoistasi ja tuottamasi biojätteen määrästä. Rekisteröimällä lounaasi sovellukseen voit seurata mm. annostesi ravintotietoja ja osallistut samalla uuden tieteellisen tiedon tuottamiseen.

Toimi näin ravintolassa:

  1. Lataa My Flavoria -sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi.
  2. Aseta tarjottimesi vaa’alle sen ruoan kohdalle, jota haluat ottaa. Odota, että ruoan yläpuolella olevaan näyttöön ilmestyy kauhakuvake, ja ota vasta sitten ruokaa. Kun olet valmis, odota näyttöön ilmestyvää vihreää valintamerkkiä. Nyt ruokasi on punnittu ja voit siirtyä seuraavan ruoan kohdalle.*
  3. Näytä kassalla sovelluksessasi olevaa henkilökohtaista QR-koodia lukijaan, jolloin ruokailutiedot siirtyvät sovellukseesi.
  4. Jos otit juomia tai muita lisukkeita, kuten leipää tai salaatinkastiketta, lisää ne ruokailutietoihisi sovelluksen kohdassa Ruokailut > Lisukkeet.
  5. Ruokailun jälkeen lajittele mahdolliset biojätteet biojäteastiaan ja anna pikapalaute ruuasta hymynaama-asteikoilla.

*Huomioithan, että kyseessä on vaakajärjestelmä. Älä laita ylimääräistä painoa vaa’alle kesken punnitustapahtuman, sillä se vaikuttaa punnitustulokseesi ja ravintosisältötietoihisi.

Jotta vaakojen mittaukset linjastolla ja jätepisteellä sujuvat, on tärkeää noudattaa huolellisesti käyttöohjeita. Jos huomaat virheitä punnitustilanteessa tai ravintolaskelmatiedoissa, kerrothan siitä meille osoitteeseen flavoria@utu.fi. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin täällä.

Lisätietoja tutkimustoiminnasta

Flavorian tutkimustoiminnasta vastaa Turun yliopisto, ja käytännön ravintolatoimintaa operoi yhteistyökumppanina Sodexo. Tutkimuksessa ei käytetä henkilötietoja, vaan tietoja luetaan pseudonymisoidusti. Mikäli et käytä My Flavoria -sovellusta, punnitustietoja ruokavalinnoistasi tai biojätteestäsi ei voida yhdistää sinuun.

Kerääntyvää tutkimustietoa ja uutta ymmärrystä käytetään yhteiskunnan ja liiketoiminnan kehittämiseen luomalla uudenlaisia mm. ruokaan, ruokailuun ja ihmisten moniaistiseen kokemiseen liittyviä ratkaisuja ja innovaatioita.

Aina kun tunnistaudut QR-koodia näyttämällä kassalla, saat -10 %:n alennuskupongin Flavoria® Cafén kahvilatuotteisiin.

Flavorian kanta-asiakkaiden ruokatieto- ja tutkimussovelluksella opit lounassyömisestäsi ja kerrytät samalla etuja

My Flavoria kädessä olevassa puhelimessa