Ruokana tänään

Katso päivän ruokalista Sodexon sivuilta.

Inspiroiva ja mielenkiintoinen ravintola- & kahvilakokonaisuus

Aukioloajat:

Flavoria Café ja
lounasravintola
palvelee asiakkaita
syksyyn asti
henkilöstöravintolana

Ma-Pe: 10:30-13


Flavoria® on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla monitieteisenä tutkimusalustana. Tutkimukseen osallistutaan My Flavoria – sovelluksen välityksellä. Käyttäessäsi MyFlavoria –sovellusta ja Flavoria-lounaslinjastoa, linjaston vaa’at keräävät tiedot ruokavalinnoistasi ja biojätteestäsi. Sovelluksesta voit seurata lounaidesi ravintotietoja ja jättämäsi biojätteen määrää ja samalla osallistut asioidessasi ravintolassa uuden tieteellisen tiedon tuottamiseen.

Toimi näin ravintolassa:

  1. Lataa MyFlavoria-sovellus puhelimeesi.
  2. Ota linjastolta vaaka kerrallaan ruokaa seuraten näytön ohjeita. Järjestelmä rekisteröi ottamasi ruuan.
    Huomioithan, että kyseessä on vaakajärjestelmä. Älä laita ylimääräistä painoa vaa’alle kesken punnitustapahtuman, se vaikuttaa punnitustulokseesi ja ravintosisältötietoihisi.
  3. Näytä kassalla sovelluksessasi olevaa henkilökohtaista QR-koodia lukijaan, jolloin ruokailutiedot siirtyvät sovellukseesi.
  4. Nauti ruuastasi.
  5. Ruokailun jälkeen lajittele mahdolliset biojätteet biojäteastiaan ja anna pikapalaute ruuasta hymynaama-asteikoilla.

Flavorian tutkimustoiminnasta vastaa Turun yliopisto ja käytännön ravintolatoimintaa operoi yhteistyökumppanina Sodexo.

Tutkimuksessa ei käytetä henkilötietoja, vaan tietoja luetaan pseudonymisoidusti. Mikäli et käytä MyFlavoria sovellusta, vaakatietoja ruokavalinnoistasi tai biojätteestäsi ei voida yhdistää sinuun. Aina kun tunnistaudut QR-koodia näyttämällä kassalla, saat 10% alennuskupongin Flavoria® Café:n kahvilatuotteisiin. Kerääntyvää tutkimustietoa ja uutta ymmärrystä käytetään yhteiskunnan ja liiketoiminnan kehittämiseen luomalla uudenlaisia mm. ruokaan, ruokailuun ja ihmisten moniaistiseen kokemiseen liittyviä ratkaisuja ja innovaatioita.

Flavorian kanta-asiakkaiden ruokatieto- ja tutkimussovellus

My Flavoria kädessä olevassa puhelimessa