Ruokana tänään

Katso päivän ruokalista Sodexon sivuilta.

Inspiroiva ja mielenkiintoinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus

Aukioloajat:

Flavoria Café ja
lounasravintola
palvelevat seuraavasti:

ma-pe 7.30-14.15
lounas 10.30-13.00

Huom. kahvilapalvelut on siirretty ravintolan puolelle


Flavoria® on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla monitieteisenä tutkimusalustana. Tutkimukseen osallistutaan My Flavoria -sovelluksen välityksellä. Käyttäessäsi My Flavoria -sovellusta ja Flavoria-lounaslinjastoa, linjaston vaa’at keräävät tiedot ruokavalinnoistasi ja biojätteestäsi. Sovelluksesta voit seurata lounaidesi ravintotietoja ja jättämäsi biojätteen määrää ja samalla osallistut asioidessasi ravintolassa uuden tieteellisen tiedon tuottamiseen.

Toimi näin ravintolassa:

  1. Lataa My Flavoria -sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi.
  2. Aseta tarjottimesi vaa’alle sen ruoan kohdalle, jota haluat ottaa. Odota, että ruoan yläpuolella olevaan näyttöön ilmestyy kauhakuvake, ja ota vasta sitten ruokaa. Kun olet valmis, odota näyttöön ilmestyvää vihreää valintamerkkiä. Nyt ruokasi on punnittu ja voit siirtyä seuraavan ruoan kohdalle. Huomioithan, että kyseessä on vaakajärjestelmä. Älä laita ylimääräistä painoa vaa’alle kesken punnitustapahtuman, sillä se vaikuttaa punnitustulokseesi ja ravintosisältötietoihisi.
  3. Näytä kassalla sovelluksessasi olevaa henkilökohtaista QR-koodia lukijaan, jolloin ruokailutiedot siirtyvät sovellukseesi.
  4. Jos otit juomia tai muita lisukkeita, kuten leipää tai salaatinkastiketta, lisää ne ruokailutietoihisi sovelluksen kohdassa Ruokailut > Lisukkeet.
  5. Ruokailun jälkeen lajittele mahdolliset biojätteet biojäteastiaan ja anna pikapalaute ruuasta hymynaama-asteikoilla.

Flavorian tutkimustoiminnasta vastaa Turun yliopisto ja käytännön ravintolatoimintaa operoi yhteistyökumppanina Sodexo.

Tutkimuksessa ei käytetä henkilötietoja, vaan tietoja luetaan pseudonymisoidusti. Mikäli et käytä My Flavoria -sovellusta, vaakatietoja ruokavalinnoistasi tai biojätteestäsi ei voida yhdistää sinuun. Aina kun tunnistaudut QR-koodia näyttämällä kassalla, saat 10 % alennuskupongin Flavoria® Cafén kahvilatuotteisiin. Kerääntyvää tutkimustietoa ja uutta ymmärrystä käytetään yhteiskunnan ja liiketoiminnan kehittämiseen luomalla uudenlaisia mm. ruokaan, ruokailuun ja ihmisten moniaistiseen kokemiseen liittyviä ratkaisuja ja innovaatioita.

Flavorian kanta-asiakkaiden ruokatieto- ja tutkimussovellus

My Flavoria kädessä olevassa puhelimessa