Osallistu tutkimustoimintaan My Flavoria® -sovelluksella

My Flavoria® Flavorian kanta-asiakkaille suunnattu ruokatieto- ja tutkimussovellus, jonne voit tallentaa lounasannostesi tiedot kätevästi ruokailun yhteydessä. Samalla osallistut uusien ruokailuratkaisujen kehittämiseen, opit omasta ravinnonsaannistasi ja hyödyt kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Lisäksi sovelluksesta My Flavoriasta löytyvät ajankohtaiset tiedot Flavorian ruokalistasta, käynnissä olevista tutkimuksista, tapahtumista jne.

Edut sovelluskäyttäjille

Aina kun rekisteröit lounaasi My Flavoria
-sovellukseen, saat -10 %:n alennuskupongin Flavoria Cafén kahvilatuotteisiin. Lisäksi tarjoamme vaihtuvia kampanjaetuja vain sovelluskäyttäjille!

Linjaston ruokavalinnat kirjautuvat My Flavorian tilille, kun kassan yhteydessä olevalle tunnistuspisteelle näytetään sovelluksesta löytyvää QR-koodia. Katso linjaston käyttöohjevideo YouTubesta ja tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin ohjesivullamme.

Kattavat tiedot omista lounasannoksista

Voit seurata ravintotietoja päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Lisukkeet, kuten juomat, leivät, salaatinkastikkeet ja ripotteet, lisätään sovellukseen manuaalisesti kohdassa Lisukkeet. Kun siirryt lounaan jälkeen astianpalautuspisteelle ja kaadat mahdollisen biojätteen säiliöön, tuottamasi biojätteen määrä päivittyy oman lounasannoksesi tietoihin.