Blogiarkisto

Marraskuun ensimmäisellä viikolla saimme vieraaksemme TET-harjoittelija Markku Robertin, joka pääsi viikon aikana tutustumaan sekä Flavorian että Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) toimintaan erilaisten tehtävien kautta. Lue lisää »
Molekyyligastronominen ruokaklubi järjestetään nyt toista kertaa Aistikattilassa maanantaina 8.11. klo 17-19. Marraskuun klubi-illassa pohditaan lihan sous vide -kypsennyksessä tapahtuvia muutoksia. Mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta ja myös osallistumaan sokkotestiin, jossa lihanäytteet arvioidaan. Tervetuloa mukaan paikan päälle! Marraskuussa paneudutaan sous vide -kypsennykseen Seuraavassa klubi-illassa tutustutaan sous vide Lue lisää »
Aistikattilan avoimia ovia vietetään tällä kertaa halloween-tunnelmassa - tervetuloa nauttimaan moniaistisesta elämyksestä! Lue lisää »
Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta on ollut mukana Flavorian toiminnassa kesäkuusta 2020 alkaen. Lue lisää »
Loka-marraskuussa My Flavoria -sovelluksen käyttäjiä hemmotellaan tuplaedulla: kun rekisteröit lounaasi sovellukseen kampanja-aikana, tarjoamme sinulle kaksi Valio Oddlygood® -tuotetta ilmaiseksi! Lue lisää »