Blogiarkisto

Tammikuussa 2024 meillä oli ilo toivottaa tervetulleeksi Flavoriaan vieraileva tutkija, Noor Fajrina Farah Istiani, Campania Luigi Vanvitellin yliopistosta Napolista Italiasta. Noor on sisustusarkkitehti ja väitöskirjatutkija SENS i-Lab -laboratoriossa, joka on suunniteltu ihmisten sekä fyysisten ja virtuaalisten ympäristöjen ja järjestelmien luomiseen, kehitykseen ja testaukseen. Lue lisää »
EDIT 25.3.: tutkimukseen voi osallistua vielä 3.4. Turun yliopiston Flavoria®-tutkimusravintolassa toteutetaan maalis-huhtikuussa Ruokakokemukset itsepalveluravintolassa -tutkimus. Tutkimus osa Business Finlandin rahoittamaa Dining Flow -projektia, jossa tutkitaan ruokailijoiden ja ruokapalvelun tuottajien kokemuksia ja kestävyyttä itsepalveluravintoloissa. Haemme mukaan yli 18-vuotiaita henkilöitä, jotka ovat halukkaita ruokailemaan yhden kerran (1) lounasravintola Flavoriassa lounasaikana. Tutkimukseen ilmoittaudutaan Lue lisää »
Read this post in English Tervetuloa mukaan moniaistiseen pilottitutkimukseen, jossa pääset arvioimaan tekoälyllä luotuja ympäristöjä sekä laktoosittomia jogurtteja. Tutkimussarjan ensimmäinen pilotti oli helmikuussa, ja kolmas eli varsinainen tutkimus järjestetään elo–syyskuussa. Jos osallistuit ensimmäiseen pilottiin, voit silti osallistua tähän ja kolmanteen tutkimusosioon, mutta mitään velvoitetta siihen ei ole. Arvioitavat jogurtit voivat Lue lisää »
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää lyhyelle joulutauolle ja palaa taas helmikuussa 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Lue lisää »
Flavorian lounasravintola ja kahvila palvelevat joulun ympärillä poikkeusaikatauluin. Ti 28.11. tarjoillaan joululounasta, jolloin suurin osa tutkimuslinjastojen vaakapisteistä on poissa käytöstä.Pe 22.12. ravintola ja kahvila on suljettu.Välipäivinä 27.-29.12. lounasta on tarjolla klo 13 asti. Kahvila palvelee ravintolan puolella klo 13.30 asti.Ma 8.1. alkaen ravintola ja kahvila palvelevat taas normaalein aukioloajoin. Katso Lue lisää »