Blogiarkisto

Flavorian kahvilan puoleinen kasvisruokalinjasto on suljettu kesäkauden ajaksi ja avataan jälleen syksyllä. Toinen kasvisruokalinjasto palvelee kuitenkin normaalisti.Päivän lounaslistan näet MyFlavoria-sovelluksesta sekä täältä. Lue lisää »
Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta - lisäksi esittelemme paikallisia yrittäjyysohjelmia, joiden kautta omaa ideaa voi lähteä edistämään. Tapahtuma on ensimmäinen usean aamukahvitilaisuuden sarjasta, jonka kautta Flavoria®-tutkimusalusta tuo yhteen monialaisen tutkimuksen ja yrittäjyyden yhteistyössä VarsiFood-hankkeen Lue lisää »
Haemme maidosta vatsaoireita saavia vapaaehtoisia tutkimukseen, jossa selvitetään maitoproteiinien mahdollisesti aikaansaamia vatsaoireita perusterveillä henkilöillä. Lue lisää »
Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen välillä to 21.4. – pe 29.4.2022, saat kampanjaetuna ilmaisen smoothien! Lue lisää »
Flavoriassa on toimintaa tutkimuksesta ajankohtaisiin seminaareihin ja tapahtumiin, ja jatkossa nämä löytyvät kootusti uutiskirjeeltämme! Lue lisää »