Blogiarkisto

Flavorian lounasravintola ja kahvila palvelevat joulun ympärillä poikkeusaikatauluin. Ti 28.11. tarjoillaan joululounasta, jolloin suurin osa tutkimuslinjastojen vaakapisteistä on poissa käytöstä.Pe 22.12. ravintola ja kahvila on suljettu.Välipäivinä 27.-29.12. lounasta on tarjolla klo 13 asti. Kahvila palvelee ravintolan puolella klo 13.30 asti.Ma 8.1. alkaen ravintola ja kahvila palvelevat taas normaalein aukioloajoin. Katso Lue lisää »
Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistiin käyntiin syyskuussa kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Nyt marraskuussa teemana on olut. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Turun iltaan! Klubi-illan sisällöstä vastaa olutguru Aniko Lehtinen, ja tuttuun tapaan ohjelmaan sisältyy sekä teoria- että arviointiosuus. Tervetuloa mukaan! Aika: keskiviikko 15.11. klo 17-19Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu Lue lisää »
Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistiin käyntiin syyskuussa sokeriteemalla kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Nyt lokakuussa syvennytään leivän maailmaan. Lue lisää »
Flavoria Innovation Festival on viikon mittainen innovaatiotapahtuma, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit ratkovat aitoja yrityshaasteita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 13.-17.11.2023, ja opiskelijahaku on parhaillaan käynnissä. Tapahtuma on englanninkielinen, ja mukaan voivat ilmoittautua niin yliopisto-, ammattikorkeakoulu- kuin ammattikouluopiskelijatkin. Ilmoittautuminen on käynnissä 30.10.2023 asti. Ruokaketjun haasteiden ratkomiseen tarvitaan osaamista eri aloilta. Ruokaketjun toimintatapojen Lue lisää »
Aika: ma 9.10. klo 10-11.30 (suomenkielinen tapahtuma) tai ti 7.11. klo 10-11.30 (englanninkielinen tapahtuma)Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku.Hyviä syitä osallistua: Flavorian mahdollisuudet tutuiksi, verkostoituminen muiden tutkijoiden kanssa, uusia ideoita tutkimukseen ja opetukseen Flavoria on monitieteinen tutkimusalusta, joka on samalla kaikille avoin lounasravintola ja kahvila. Lisäksi fasiliteetteihimme kuuluu Lue lisää »