Flavorian ravintola uudistuu kesän aikana

Flavorian lounasravintolassa alkaa remontti toukokuun loppupuolella, jolloin kahvilan puoleinen vegaanilinjasto puretaan. Tilalle nousee kesän aikana uusi salaattibuffetlinjasto, joka tuo odotetun lisän Flavorian lounasruokavalikoimaan.

Idea salaattibuffetlinjastoon lähti asiakaspalautteista. Haluamme vastata asiakkaittemme tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimman hyvin, ja runsas salaattibuffet on ollut toiveiden kärjessä. Salaattikomponenttien lisäksi valittavissa on aina lämmin proteiinilisuke. Annokset hinnoitellaan painon mukaan, joten jokainen voi koostaa itsellensä sopivan kokoisen annoksen. Odotamme uuden linjaston valmistumista innolla, kertoo Sodexo Flavorian palvelupäällikkö Minna Lintula.

Salaattibuffet on kilohintainen, ja hinta on sama sekä opiskelijoille että muille asiakkaille. Lounasajan lisäksi uusi linjasto palvelee myös aamuisin, jolloin tarjolla on herkullisia aamupalavaihtoehtoja.

Remontin aikana ravintola palvelee normaalisti, ja uusi linjasto on tarkoitus avata elokuussa 2024. Toinen vegaanilinjasto Medisiina D:n puoleisessa päädyssä säilyy ennallaan. Turun yliopisto jatkaa lounasdatan keräämistä jäljelle jäävillä linjastoilla.