Blogiarkisto

Tervehdys Tampereen ammattikorkeakoulusta ja FUSILLI-hankkeesta! EDIT 29.8.: haastateltava löytynyt FUSILLI (Fostering the Urban food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation) -hankkeessa tutkimme, miten avoimissa tutkimus- ja innovaatioekosysteemeissä, ns. living labeissa, voidaan edistää kestäviä ruokajärjestelmiä, mitä haasteita ruokamurrokseen liittyy living labien ja eri toimijoiden näkökulmasta sekä miten näitä haasteita voitaisiin Lue lisää »
Turun yliopiston koordinoimassa FINSCI-hankkeessa tutkitaan oppimista ja päätöksentekoa monelta eri kantilta. Heinäkuusta alkaen Flavorian Aistikattila muuntuukin aivotutkimuslaboratorioksi, kun FINSCIn tutkijat käynnistävät tunteisiin ja oppimisen aivomekanismeihin liittyvän kokeensa. Lue lisää »
Turun yliopiston Aistikattilassa järjestettiin pintxojen arviointi 29.5.-1.6.2023 yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Pintxot ovat ruokia, jotka tarjoillaan pieninä suupala-annoksina. Lue lisää »
Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa, ja syksyn teemat on nyt julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen alkanut! Lue lisää »
Flavorian lounaslinjaston taustajärjestelmän päivityksessä on havaittu tekninen ongelma, minkä vuoksi kaikkia lounaskomponentteja ei tällä hetkellä pysty punnitsemaan. Ongelmaa korjataan parhaillaan, ja ilmoitamme, kun järjestelmä on saatu päivitettyä. Pahoittelemme häiriötä! Lue lisää »