Blogiarkisto

Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta – lisäksi esittelemme paikallisia yrittäjyysohjelmia, joiden kautta omaa ideaa voi lähteä edistämään. Lue lisää »
Haemme maidosta vatsaoireita saavia vapaaehtoisia tutkimukseen, jossa selvitetään maitoproteiinien mahdollisesti aikaansaamia vatsaoireita perusterveillä henkilöillä. Lue lisää »
Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen välillä to 21.4. – pe 29.4.2022, saat kampanjaetuna ilmaisen smoothien! Lue lisää »
Flavoriassa on toimintaa tutkimuksesta ajankohtaisiin seminaareihin ja tapahtumiin, ja jatkossa nämä löytyvät kootusti uutiskirjeeltämme! Lue lisää »
Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 6.4. cocktailien maailmaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Helsingissä ja Turussa, ja eri toteutuspaikkojen välille avataan etäyhteys. Illan avaa Hotelli- ja ravintolamuseon johtaja Anni Pelkonen kertomalla cocktailien historiasta. Cocktailien tieteestä kertoo tarkemmin elintarvikekehityksen professori Anu Hopia. Lue lisää »