Blogiarkisto

Flavorian lounasravintolassa on otettu jälleen käyttöön kaikki linjastot, myös toinen kasvisruokalinjasto. Ruuhka-aikoina suosittelemme tarkistamaan, mikäli ravintolan kahvilanpuoleisilla linjastoilla on väljempää. Lisäksi grillipisteen vaihtoehtojen sekä patonkien puuttumista sovelluksesta selvitetään - pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Päivän lounaslistan... Lue lisää »
Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 28.4.2022 kansainvälisen hybridiseminaarin merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä Medisiina D -rakennuksen Alhopuro-salissa tai etänä webinaarialustalla - läsnäolijoille järjestämme seminaarin jälkeen myös cocktail-tilaisuuden, jossa vieraat pääsevät kokemaan Aistikattilan moniaistisen ympäristön. Ohjelma on englanninkielinen ja tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet. Lue lisää »
Etsimme vapaaehtoisia, normaalin värinäön omaavia aikuisia (18-65 -vuotiaita) mukaan tutkimukseen, jossa arvioidaan luontomaisemakuvia Flavorian Aistikattilassa. Tarjolla on osallistumisvaihtoehtoja keskiviikkona 30.3. sekä maanantaista tiistaihin 4.-6.4. Osallistujat saavat palkkioksi välipalatuotteita. Lue lisää »
Aistikattila® on Flavorian yhteydessä sijaitseva moniaistitila, joka soveltuu muun muassa tutkimuksen, innovaatiotyöpajojen, seminaarien ja tapahtumien järjestämiseen. Perjantaina 25.3. avaamme Aistikattilan ovet kaikille klo 10:30-13 - tervetuloa nauttimaan vaikka lounas tai päiväkahvit moniaistiympäristössä! Esittelemme avoimissa ovissa moniaistiympäristön - ensimmäisille saapujille tarjoamme myös pientä välipalaa, joko mukaan otettavaksi tai nautittavaksi tauon yhteydessä! Lue lisää »
Flavoria on mukana tänä keväänä käynnistyvässä Hiililounas-hankkeessa, jossa tuotetaan tietopohjaa kotimaisten kasviproteiinilähteiden hiilijalanjäljistä ja kehitetään ilmastovaikutuksiltaan pienempiä ja ravitsemuksellisesti täysipainoisia lounasruokamalleja. Hankkeen kick off -webinaarissa pääset kuulemaan tarkemmin hankkeen tavoitteista, ympäristöjalanjälkilaskennasta sekä tuotekehityksestä. Webinaari järjestetään Zoomissa tiistaina 15.3. klo 14-15:30. Linkki webinaarin Zoomiin löytyy tämän postauksen lopusta, tervetuloa! Hankkeen tausta Lue lisää »