01.12.2021
Kuvan teoksen on suunnitellut Sebastian Tedesco. Miten tiede, taide ja teknologia voivat maustaa tulevaisuuden ruokailukokemuksia? Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen järjestämässä tilaisuudessa esitellään kansainvälisen ja monitieteisen yhteistyöryhmän tämän syksyn tuloksia. Tilaisuudessa nähdään muun muassa esityksiä virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden maustamasta ruoasta, moniaistisista ruokailukokemuksista ja mikrobien vaikutuksista elintarvikkeisiin. Tilaisuus on englanninkielinen. Lue lisää »
30.11.2021
My Flavoria -joulukalenteri tulee taas! Kiitoksena kuluneesta vuodesta ja sovelluksen käytöstä tarjoamme My Flavoria -käyttäjille päivittäin vaihtuvan edun, kun oman lounaansa rekisteröi sovellukseen kampanja-aikana 1.-17.12.2021. Lue lisää »
26.11.2021
Flavoriassa järjestetään joulukuussa ruokatutkimus, jossa tutkitaan suomalaisten ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Ilmoittautuminen tutkimukseen on parhaillaan käynnissä ja mukaan mahtuu 240 vapaaehtoista. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan tarjolla olevista päivistä 8.12., 14.12. tai 15.12. Tutkimuksen yhteydessä tarjottava ateria on ilmainen ja siihen sisältyy kahvi tai tee. Tutkimuksen kohderyhmä ja kulku Tutkimuksen tavoitteena Lue lisää »
16.11.2021
Loka-marraskuussa 2021 saimme vieraaksemme Århusin yliopistosta tohtorikoulutettava Signe Lund Mathiesenin, joka toteutti Flavorian Aistikattilassa mielenkiintoisen, musiikkia ja ruokaa yhdistävän kuluttajatutkimuksen. Tässä kirjoituksessa annamme Signen kertoa omin sanoin tutkimuksestaan ja ajastaan Turussa ja Turun yliopistossa: I am a PhD student from the Department of Food Science at Aarhus University, Denmark. My Lue lisää »
10.11.2021
Marraskuun ensimmäisellä viikolla saimme vieraaksemme TET-harjoittelija Markku Robertin, joka pääsi viikon aikana tutustumaan sekä Flavorian että Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) toimintaan erilaisten tehtävien kautta. Lue lisää »