My Flavoria -joulukalenteri käynnistyy 1.12.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty My Flavoria -joulukalenteri tulee taas! Kiitoksena kuluneesta vuodesta ja sovelluksen käytöstä tarjoamme My Flavoria -käyttäjille päivittäin vaihtuvan edun, kun oman lounaansa rekisteröi sovellukseen kampanja-aikana 1.-17.12.2021. Luvassa on sekä herkullisia että hyödyllisiä yllätyksiä ja osallistua saa vaikka joka päivä!

Joulukalenterin yllätysedut vaihtuvat päivittäin, ja ne lunastetaan Medisiina D:n aulapalveluista. Myös uudet käyttäjät ovat enemmän kuin tervetulleita lataamaan sovelluksen ja osallistumaan joulukalenteriin! Kampanja on käynnissä 1.-17.12.2021 kahta alla mainittua poikkeuspäivää lukuun ottamatta. Etujen viimeinen lunastuspäivä on 30.12.2021.

Huom. Joulukalenteriin ei voi osallistua poikkeuspäivinä to 2.12. (Flavoriassa joululounas) ja ma 6.12. (itsenäisyyspäivä), koska linjaston vaa’at ovat poissa käytöstä.

Näin joulukalenteri toimii

1. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria -sovellukseen lukemalla henkilökohtainen QR-koodisi kassalla.

2. Saat Edut-välilehteen etukupongin, joka edustaa ko. päivän joulukalenterin luukkua. Jos etukuponkia ei näy, sulje sovellus kokonaan myös puhelimen taustaprosesseista, käynnistä sovellus uudelleen ja avaa Edut-välilehti.

3. Lunasta yllätysetu Medisiina D:n infopisteeltä näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta flavoria@utu.fi.

Katso YouTubesta ohjeet linjaston käyttöön

Mukavaa joulun odotusta toivottaen,
Flavoria-tiimi