Webinaari: Do science, art and technology spice up future food experiences?

This image has an empty alt attribute; its file name is Agitated-plate-with-iPad-min.png

Kuvan teoksen on suunnitellut Sebastian Tedesco.

Miten tiede, taide ja teknologia voivat maustaa tulevaisuuden ruokailukokemuksia? Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen järjestämässä tilaisuudessa esitellään kansainvälisen ja monitieteisen yhteistyöryhmän tämän syksyn tuloksia. Tilaisuudessa nähdään muun muassa esityksiä virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden maustamasta ruoasta, moniaistisista ruokailukokemuksista ja mikrobien vaikutuksista elintarvikkeisiin.

Tilaisuus on englanninkielinen. Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi seuraamaan ohjelmaa Zoomissa.

Aika: 10.12.2021 klo 12.00-14.00
Paikka: Tilaisuutta voi seurata etäyhteydellä Zoomissa tämän linkin kautta.

Englanninkielinen ohjelma alla.


Webinar Program at 12.00–14.00

Welcome and introduction

  • Can science, art and technology spice up future food experiences? – Anu Hopia, University of Turku

Session 1 – Fermenting microbes and food experience

SCIENCE

  • On microbes in food (wine & cheese) – Lucrecia Delfederico, National University of Quilmes, Quilmes, Argentina
  • On multisensory experience, crossmodality – Mari Sandell, University of Helsinki
  • State of VR/AR and its possibilities for the future food experiences – Jean-Christophe Sakdavong, CLLE Lab, University of Toulouse, France

ART AND TECHNOLOGY

  • Mixed reality dining – Bruno Mesz, National University of Tres de Febrero, Argentina & Jean-Christophe Sakdavong, CLLE Lab, University of Toulouse, France

Session 2 – Reaching to the world of microbes

SCIENCE

  • Quorum sensing of microbes – Seppo Salminen, University of Turku
  • Sight, sound and taste – Sami Silén, University of Turku

ART AND TECHNOLOGY

  • QUORUM-sensing -dining – Bruno Mesz, National University of Tres de Febrero, Argentina & Maria Zegna, University of Buenos Aires, Argentina
  • Tweeting the feelings – Bruno Mesz, National University of Tres de Febrero, Argentina

Closing words, Anu Hopia, University of Turku

Registration for the event is not necessary – just join us online on Zoom by clicking this link. Welcome!