Joulukuun MG-klubissa perehdytään joulumarmeladeihin


Molekyyligastronominen ruokaklubi tulee taas 13.12. klo 17-19! Joulukuun klubi-illassa perehdytään joulumarmeladeihin ja hyytelöimisaineisiin. Mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta ja myös osallistumaan sokkotestiin, jossa marmeladinäytteet arvioidaan. Luvassa on myös yllätystasting. Ilmoittaudu mukaan paikan päälle!

Joulukuussa herkutellaan marmeladeilla

Vuosi 2021 paketoidaan luonnontieteellis-gastronomisessa klubissa makein ja ehkä hieman humalluttavinkin tunnelmin. Illan aikana pohditaan muun muassa hyytelöitymisen kemiaa jouluisten molekyylimarmeladien muodossa. Lisäksi luvassa on yllätystasting.

Tutustu illan ohjelmaan tarkemmin Anu Hopian blogissa.

Ruokaklubi järjestetään samaan aikaan sekä Helsingissä että Turussa, ja ajatuksia päästään vaihtamaan etäyhteydellä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi paikan päälle Aistikattilaan!

Ilmoittautuminen:

Mukaan Aistikattilassa järjestettävään ruokaklubiin mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on käynnissä 13.12. klo 12 asti Turun yliopiston Konsta-järjestelmän kautta. Lisätietoja Turun tapahtumasta voi kysyä osoitteesta flavoria@utu.fi.

Tapahtuma-aika ja -paikka:

Maanantai 13.12.2021 klo 17-19

Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Katso karttalinkki


Mikä molekyyligastronominen ruokaklubi?

Molekyyligastronominen ruokaklubi eli MG klubi on Anu Hopian ja Tatu Lehtovaaran luotsaama LUONNONTIETEELLIS-GASTRONOMINEN RUOKAKLUBI, joka on avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä luonnontieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Molekyyligastronomian hengessä siis mennään.

Klubia on järjestetty vuodesta 2009 alkaen, ja paikalle on ilmaantunut 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista. Klubia on alusta alkaen vetäneet harrastuspohjalta tutkija Anu Hopia ja keittiömestari Tatu Lehtovaara.  Syksystä 2021 alkaen klubi-ilta on järjestetty samaan aikaan myös Turussa, Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen toimesta.

Lue lisää klubista