Ruokatutkimus Flavoriassa® joulukuussa – ilmoittaudu mukaan!

Flavoriassa järjestetään joulukuussa ruokatutkimus, jossa tutkitaan suomalaisten ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Ilmoittautuminen tutkimukseen on parhaillaan käynnissä ja mukaan mahtuu 240 vapaaehtoista. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan tarjolla olevista päivistä 8.12., 14.12. tai 15.12. Tutkimuksen yhteydessä tarjottava ateria on ilmainen ja siihen sisältyy kahvi tai tee.

Tutkimuksen kohderyhmä ja kulku

Tutkimuksen tavoitteena on tutkia suomalaisten ruokavalintoja ja ruokahävikkiä Flavoria®-tutkimusravintolassa. Tutkimukseen etsitään 240 vapaaehtoista 18-65-vuotiasta, joiden ruokavalioon kuuluu liha ja joilla ei ole ruoka-ain​eallergioita tai -intoleransseja. Ruokavalinnat tallennetaan vaakateknologian ja valokuv​ien avulla – itse osallistujia ei kuitenkaan kuvata. Tutkimuskäynnillä tarjottava ateria on ilmainen, ja siihen kuuluu jälkiruokakahvi/-tee.

Tutkimukseen osallistumin​​​en kestää noin 45 minuuttia, mutta todellinen kesto riippuu siitä, kuinka nopeasti syöt annoksesi. Ravintolassa voi rauhassa ruokailla muiden osallistujien kanssa. Osallistujia pyydetään lisäksi vastaamaan lyhyeen kyselyyn aterian nauttimisen jälkeen.

Osallistua voit joko keskiviikkona 8.12.2021, tiistaina 14.12.21 tai keskiviikkona 15.12.2021 klo 15:30-18:30 välillä. Voit valita itsellesi sopivan päivän ja kellonajan ilmoittautumislomakkeella.

HUOM. Mikäli olit mukana pilottitutkimuksessa 27.10.2021 et valitettavasti voi osallistua tähän tutkimukseen.

Tutustu tutkimuksen tietosuojaselosteeseen.

Lisätietoja

Tutkimus järjestetään Flavoria®-tutkimusravintolassa osoitteessa:

Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Teemme kaikkemme koronariskin minimoimiseksi ja osallistujan terveyden suojelemiseksi ja tästä syystä pidämme huolta turvajärjestelyistä Turun yliopiston ohjeistuksen mukaisesti. Kasvomaskeja ja käsidesiä on saatavilla tutkimustilanteessa. Tulethan paikalle vain terveenä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tutkimuksesta, voit ottaa yhteyttä projektitutkija Esa-Pekka Nykäseen:
esa-pekka.nykanen@utu.fi  
​​045-3205285​