10.03.2022
Flavoria on mukana tänä keväänä käynnistyvässä Hiililounas-hankkeessa, jossa tuotetaan tietopohjaa kotimaisten kasviproteiinilähteiden hiilijalanjäljistä ja kehitetään ilmastovaikutuksiltaan pienempiä ja ravitsemuksellisesti täysipainoisia lounasruokamalleja. Hankkeen kick off -webinaarissa pääset kuulemaan tarkemmin hankkeen tavoitteista, ympäristöjalanjälkilaskennasta sekä tuotekehityksestä. Webinaari järjestetään Zoomissa tiistaina 15.3. klo 14-15:30. Linkki webinaarin Zoomiin löytyy tämän postauksen lopusta, tervetuloa! Hankkeen tausta Lue lisää »
02.03.2022
Molekyyligastronomisen-ruokaklubin (MG-klubi) nimi muuttuu Tieteellis-gastronomiseksi ruokaklubiksi (TG-klubi). Samalla Helsingin toteutuspaikka vaihtuu Kaapelitehtaalle Hotelli- ja ravintolamuseoon ja tapahtumapäivät ovat jatkossa keskiviikkoisin. Turussa toteutustapa pysyy samana - klubi-illat järjestetään Aistikattilassa klo 17-19 ja tervetulleita ovat kaikkia ruoasta kiinnostuneet! Seuraava tapaaminen järjestetään keskiviikkona 9.3., jolloin illan teemana on suola. Illan aikana tarkastellaan sitä, Lue lisää »
28.02.2022
Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen välillä ti 1.3. – to 31.3.2022, saat kampanjaetuna ilmaisen Hartwall More® alkoholittoman oluen – nauti vaikka lounasjuomana! Etu on kertaluontoinen, ja sen voi lunastaa Flavoria Cafésta näyttämällä kassalla sovellukseen saapuneen etukupongin. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja edun lunastamiseen alta. More Lager on alusta alkaen alkoholittomaksi Lue lisää »
11.02.2022
Turun yliopiston ja Aistilan yhteisessä projektissa tutkitaan millainen on tilan aistikokemus. Viikolla 7 kävijöiden kokemuksia kartoitetaan lounasaikaan Flavoria-ravintolassa. Tutkimukseen ei tarvitse ilmoittautua - riittää kun tulet paikan päälle lounaalle! Osallistujille luvassa tuotepalkkio. Tilakokemus on aina myös aistikokemus ja sen huomaa, kun saavumme uuteen paikkaan. Välillä jokin paikka tuntuu erityisen viihtyisältä Lue lisää »
07.02.2022
Helmikuun 2022 molekyyligastronomisessa ruokaklubissa (MG-klubi) perehdytään ystävänpäivänä 14.2. kefiirin maailmaan. Tapaaminen järjestetään sekä fyysisenä tapahtumana Aistikattilassa että etänä Zoomin välityksellä. Tapahtuma on maksuton. Helmikuun MG-klubin asiantuntijavieraiksi saapuvat Seppo Salminen sekä Gabriel Vinderola, jotka kertovat tarkemmin kefiirin mikrobiologiasta. Gabriel saapuu vieraaksi Argentiinasta ja pitää oman luentonsa etänä. Lisäksi tutustutaan maistaen muutamaan erilaiseen kefiiriin. Lue lisää »