MG-klubi on nyt TG-klubi! Keskiviikkona 9.3. teemana suola

Molekyyligastronomisen-ruokaklubin (MG-klubi) nimi muuttuu Tieteellis-gastronomiseksi ruokaklubiksi (TG-klubi). Samalla Helsingin toteutuspaikka vaihtuu Kaapelitehtaalle Hotelli- ja ravintolamuseoon ja tapahtumapäivät ovat jatkossa keskiviikkoisin. Turussa toteutustapa pysyy samana – klubi-illat järjestetään Aistikattilassa klo 17-19 ja tervetulleita ovat kaikkia ruoasta kiinnostuneet! Seuraava tapaaminen järjestetään keskiviikkona 9.3., jolloin illan teemana on suola.

Illan aikana tarkastellaan sitä, mistä suolaa saadaan ja mitä rooleja sillä on ruoassamme. Keskeinen kysymys on myös se, miltä suola maistuu. Tapahtuma on maksuton.

Lisää klubista sekä illan teemasta pääset lukemaan Anu Hopian blogista.

Tapahtuma-aika ja -paikka:

Keskiviikko 9.3.2022 klo 17-19

Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Mikä Tieteellis-gastronominen ruokaklubi?

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Anu Hopian luotsaama avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä luonnontieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa keskiviikkoisin.

Klubia on järjestetty Molekyyligastronomisen-ruokaklubin nimellä vuodesta 2009 alkaen Helsingissä, ja paikalle on ilmaantunut 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista. Syksystä 2021 alkaen klubi-ilta on järjestetty samaan aikaan myös Turussa, Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen toimesta. Turussa tapahtumista vastaavat Pauliina Ojansivu ja Jaakko Räkköläinen.

Lue lisää klubista

Ruokaklubin sähköpostilistalla kuulet ensimmäisenä uusista teemoista ja tapaamisista

TG-klubin Turun toteutukselle on perustettu oma sivu sekä sähköpostilista, jonka kautta tiedotamme uusista teemoista ja tapaamisista.

Pääset liittymään listalle klikkaamalla tästä.