Blogiarkisto

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme

Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.

Ajankohtaista

Flavorian tutkimuslinjastot poissa käytöstä 29.6.

Lue lisää
Tutkimus

Ruoka ja kestävä kehitys – Brahea-keskuksen ja Flavorian yhdistävät tekijät

Brahea-keskuksen projektipäällikkö Sanna Vähämikoa kiinnostaisi tuuppaus kohti ilmastoystävällisiä ruokavalintoja.

Lue lisää
Tutkimus

Yhteiskuntatieteilijöiden Flavoriassa tutkittaisiin ilmastoviisasta ruokailua ja oppimista edistävää ällistystä

Erityisesti tutkimuseettiset kysymykset, ilmastoystävällisyys ja Aistikattilan mahdollisuudet kiinnostavat yhteiskuntatieteilijöitä.

Lue lisää
Tutkimus

Harjoittelujakso Flavoriassa ravitsemustieteiden opiskelijan näkökulmasta

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) ja Flavoria tarjoavat mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille.

Lue lisää
Tutkimus

Tervetuloa tulosesittelyyn Flavoriaan 10.–31.5.2021

Maanantaina 10.5.2021 avaamme paikan päällä Flavoriassa "tulosesittelyn", jossa pääset tutustumaan mm. reaaliaikaiseen tutkimusdataan. Tervetuloa!

Lue lisää
Tutkimus

Flavoria®-tutkimusalusta tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia myös kauppatieteilijöille

Kauppatieteen näkökulmasta Flavoria tarjoaa mielenkiintoiset mahdollisuudet tutkia esimerkiksi sitä, miten asemointi, tiedonsaanti tai vaikkapa hinnoittelu vaikuttaa asiakkaiden valintoihin ja ostokäyttäytymiseen.

Lue lisää