My Flavoria -sovelluksen käyttäjä: osallistu palautekyselyyn

Haluaisimme kuulla mielipiteesi My Flavoria -sovelluksesta ja yleisesti Flavorian viestinnästä. Kiitoksena palautekyselyyn vastaamisesta tarjoamme ilmaisen kahvin/teen ja pienen makean herkun, jotka voi lunastaa Flavoria Cafésta. Kyselyyn vastaaminen vie 5-10 minuuttia. Lue tarkemmat ohjeet alta!

Näin osallistut palautekyselyyn

  1. Avaa My Flavoria -sovellus.
  2. Siirry Tutkimukset-välilehteen.
  3. Napauta palautekyselyn lisätiedot auki ja siirry kyselyyn.
  4. Jos haluat saada palkkioksi ilmaisen kahvin/teen ja pienen makean herkun, anna kyselyssä sama sähköpostiosoite, jolla käytät My Flavoria -sovellusta. Voit tarkistaa käyttämäsi sähköpostiosoitteen napauttamalla päävalikkoa sovelluksen vasemmassa yläkulmassa (ikonina kolme vaakaviivaa). Huom. Jos et näe sähköpostiosoitettasi, päivitä sovellus uusimpaan versioon. Katso ohjeet täältä.
  5. Kun olet antanut sähköpostiosoitteesi ja lähettänyt vastauksesi, saat sovelluksen Edut-välilehteen etukupongin, jolla voit lunastaa em. palkkion Flavoria Cafésta. Palkkion viimeinen lunastamispäivä on 30.11.2021. Jos et näe kuponkia, kokeile sulkea sovellus (myös taustaprosesseista) ja avata se sitten uudelleen.

Palautteesi on meille erittäin tärkeää sovelluksen ja viestintämme kehittämisen kannalta, joten suuri kiitos ajastasi! Mikäli havaitset sovelluksessa tai kyselyssä ongelmia, tavoitat tiimimme sähköpostitse osoitteesta flavoria@utu.fi.