Hävikkiviikon somearvonnan säännöt

Nämä säännöt koskevat Flavorian Facebook-sivulla 13.9.–19.9.2021 käynnissä olevaa arvontaa. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt.

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Turun yliopiston

Flavoria®-tutkimusalusta
Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5. krs
20520 Turku

flavoria@utu.fi

2. Arvontaan osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonta on käynnissä Flavorian Facebook-sivulla 13.9.–19.9.2021, ja siihen voi osallistua kommentoimalla julkaisua. Pidätämme oikeuden poissulkea epäasialliset ja loukkaavat kommentit pois arvonnasta.

Arvonta suoritetaan maanantaina 20.9.2021, ja voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä tai, jos se ei ole mahdollista, vastaamalla heidän jättämiinsä kommentteihin.

3. Palkinto ja sen lunastaminen

Arvonnan palkintoina on kolme (3) ilmaista lounasta Flavoriassa (yksi lounas per voittaja). Lounaskuponkia ei voi käyttää grillipisteen annoksiin. Lounaskuponki noudetaan Medisiina D:n aulapalveluista (avoinna ma–pe klo 7.30–15.30), ja sen viimeinen käyttöpäivä on 29.10.2021.

Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä kohtuullisessa ajassa, pidätämme oikeuden arpoa palkintoja uudelleen.

4. Vastuunvapautus ja muutokset sääntöihin

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta.

Flavoria pidättää oikeuden muuttaa näitä arvontasääntöjä.