Blogiarkisto

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

Tutkimus

Flavoria®-tutkimusalusta tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia myös kauppatieteilijöille

Kauppatieteen näkökulmasta Flavoria tarjoaa mielenkiintoiset mahdollisuudet tutkia esimerkiksi sitä, miten asemointi, tiedonsaanti tai vaikkapa hinnoittelu vaikuttaa asiakkaiden valintoihin ja ostokäyttäytymiseen.

Lue lisää
Tutkimus

Tule mukaan katseenseurantatutkimukseen Flavoriaan

Etsimme pilottitutkimukseemme 8–10 vapaaehtoista osallistujaa, joiden lounaan valinta tallennetaan Tobii Pro Glasses 2 -katseenseurantalaseilla.

Lue lisää
Tutkimus

Ilmoittaudu pilottitutkimukseen arvioimaan luontomaisemia

Millaisia tunteita luontomaisemat sinussa herättävät? Tule mukaan kehittämään moniaistiympäristöjä Aistikattilaan!  

Lue lisää
Tutkimus

Flavoria kasvatustieteilijän näkökulmasta

Marjaana Puurtinen Opettajankoulutuslaitokselta kertoo, millaisia mahdollisuuksia Flavoria tarjoaa kasvatustieteiden näkökulmasta.

Lue lisää
Tutkimus

Flavorian monitieteiset kasvot tutuksi

Se, mikä erottaa Flavorian muista lounasravintoloista, on paikan päällä päivittäin tapahtuva tutkimus, jolla tuotetaan tieteellistä tietoa yhteiskunnan ja yritysten tarpeisiin. Keskeinen osa toimintaa on myös monitieteisyys.

Lue lisää
Ajankohtaista

Peruttu: My Flavoria® -esittelypäivä ti 2.3.

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi perumme tiistaille 2.3. suunnitellun esittelypäivän. Uusi esittelyaika tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Lue lisää