Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026
Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.
Flavoria®-tutkimusalusta tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia myös kauppatieteilijöille
Kauppatieteen näkökulmasta Flavoria tarjoaa mielenkiintoiset mahdollisuudet tutkia esimerkiksi sitä, miten asemointi, tiedonsaanti tai vaikkapa hinnoittelu vaikuttaa asiakkaiden valintoihin ja ostokäyttäytymiseen.
Lue lisää
Tule mukaan katseenseurantatutkimukseen Flavoriaan
Etsimme pilottitutkimukseemme 8–10 vapaaehtoista osallistujaa, joiden lounaan valinta tallennetaan Tobii Pro Glasses 2 -katseenseurantalaseilla.
Lue lisää
Ilmoittaudu pilottitutkimukseen arvioimaan luontomaisemia
Millaisia tunteita luontomaisemat sinussa herättävät? Tule mukaan kehittämään moniaistiympäristöjä Aistikattilaan!
Lue lisääFlavoria kasvatustieteilijän näkökulmasta
Marjaana Puurtinen Opettajankoulutuslaitokselta kertoo, millaisia mahdollisuuksia Flavoria tarjoaa kasvatustieteiden näkökulmasta.
Lue lisääFlavorian monitieteiset kasvot tutuksi
Se, mikä erottaa Flavorian muista lounasravintoloista, on paikan päällä päivittäin tapahtuva tutkimus, jolla tuotetaan tieteellistä tietoa yhteiskunnan ja yritysten tarpeisiin. Keskeinen osa toimintaa on myös monitieteisyys.
Lue lisääPeruttu: My Flavoria® -esittelypäivä ti 2.3.
Heikentyneen koronatilanteen vuoksi perumme tiistaille 2.3. suunnitellun esittelypäivän. Uusi esittelyaika tullaan ilmoittamaan myöhemmin.
Lue lisää