Flavorian järjestelyt koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Julkaistu alun perin 10.9.2020, päivitetty 22.10.2020

Flavoriassa on tehty koronaviruksen leviämisen estämiseksi järjestelyjä, joilla taataan kaikille turvallinen lounashetki. Muun muassa asiakaspaikkoja on vähennetty ja pöytiä on levitetty kauemmas toisistaan. Ravintolan pöytien ja linjastojen pintojen hygienisointia on tehostettu, ja myös ruoanottovälineitä vaihdetaan useasti päivän aikana. Kahvi ja leivät on siirretty väljempiin pisteisiin astianpalautuksen läheisyyteen risteävän liikenteen minimoimiseksi. Kulku Medisiina C:n ja D:n välillä ohjataan Aistikattilan ohi menevän käytävän kautta, mikä auttaa vähentämään läpikulkua ravintolatilojen läpi. Myös kassoilla ja jätepisteillä oleviin kosketusnäyttöihin sekä infopisteiden näyttöihin on asennettu antimikrobiset suojakalvot.

Me kaikki voimme omalla toiminnallamme estää koronaviruksen leviämistä. Muistathan siis huolehtia hyvästä käsihygieniasta pesemällä tai desinfioimalla kätesi ruokailun yhteydessä ja säilyttää 1–2 metrin turvavälit niin linjastoilla kuin muuallakin ravintolassa. Toimimalla näiden ohjeiden mukaisesti huomioit muut asiakkaat ja edistät turvallista lounashetkeä.

Toimintaohjeita ravintolan asiakkaille:

  • Ethän tule ravintolaan, mikäli sinulla on hengitystieinfektio.
  • Desinfioi kädet huolellisesti ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen.
  • Huomioi 1–2 metrin turvaväli ruokaa ottaessa ja jonottaessa. Annathan tilaa myös linjastoa täyttävälle ravintolahenkilökunnalle.
  • Pöydissä joka toinen paikka on poistettu käytöstä turvavälien säilyttämiseksi. Ethän siis siirrä tai yhdistä pöytiä omatoimisesti.
  • Ravintolan suurin ruuhkahuippu on klo 10.30–12. Jos voit vaikuttaa lounastaukosi ajankohtaan, lounaalle kannattaa tulla ruuhka-ajan ulkopuolella. Lounas on tarjolla klo 13.30 asti.
  • Muista myös take away -ruokailun mahdollisuus.
  • Ethän käytä ravintolasalia läpikulkureittinä.

Otetaan toisemme huomioon ja pidetään kukin osaltamme huolta siitä, että koronaviruksen leviäminen saadaan pidettyä kurissa. Mikäli sinulla on kysyttävää, ravintolan henkilökunta auttaa mielellään turvallisen toiminnan takaamiseksi. Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa lounaalle!