Blogiarkisto

Ravintolassa on päivittäin suurin ruuhkahuippu klo 11-12, joten jos vain on mahdollista, niin kannattaa tulla syömään vasta klo 12 jälkeen. Näin saatte tutustua Flavoria-tutkimuslinjastoonkin rauhallisemmin. Flavorian tutkimustoiminnasta vastaa Turun yliopisto. Kahvila- ja lounasravintolatoimintaa operoi Sodexo. yt. Flavoria-tiimi Lue lisää »
Noudatatko gluteenitonta ruokavaliota? Tule osallistumaan gluteenittomien välipalakeksien aistinvaraiseen arviointiin! Nyt on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tulevien gluteenittomien välipalakeksien makuun. Arvioijat saavat tuotepalkkion. Tuotteet saattavat sisältää pieniä määriä maitoa tai pähkinää. Arviointi järjestetään Aistikattilassa, Medisiina D:ssä torstaina 29.8. klo 10:00-14:15. Non stop tyyliin ilman ajanvarausta. Tervetuloa! Aistikattila on tutkimus- ja opetustila Medisiinan Lue lisää »
Linjaston kehitys on avoimessa beta-testausvaiheessa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Testaajana voit käyttää linjastoa ja MyFlavoria-sovellusta ravintolan ohjeiden mukaan ja tienata samalla etuja ja seurata lounassyömistäsi. Mikäli huomaat järjestelmässä virhetapahtumia tai muita erikoisia käyttötapahtumia, raportoithan niistä meitä. Ohjeet virheraportin jättöön: Voit jättää virheraportin tutkimukset välilehdellä olevaan kyselyyn vastaamalla tai Voit Lue lisää »
Kiitos kaikille tähän asti testaukseen osallistuneille. Heinäkuun ajan pidämme taukoa beta-testauksesta ja lomailemme sekä käsittelemme testausdataa. Linjasto on seuraavan kerran käytössä elokuussa. Oikein Aurinkoista kesää kaikille! Terveisin Flavoria-tiimi Lue lisää »
Tällä hetkellä linjastoa ja sovellusta testataan. Linjastoa jatkokehitetään vielä testauksen pohjalta. Avoimeen beta-testaukseen ovat kaikki halukkaat tervetulleita. Testaajana voit käyttää linjastoa ja MyFlavoria-sovellusta ravintolan ohjeiden mukaan. Mikäli huomaat järjestelmässä virhetapahtumia tai muita erikoisia käyttötapahtumia, raportoithan niistä meitä. Ohjeet virheraportin jättöön: Voit jättää virheraportin tutkimukset välilehdellä olevaan kyselyyn vastaamalla tai Voit Lue lisää »