24.02.2020
Tervetuloa lounaalle arvioimaan kaurajauhista Aistikattilassa järjestetään tutkimusarvioineja kaurajauhisaterioista. Arvioinnilla voit halutessasi korvata lounaan. Tutkimukset toteutetaan viikolla 10. Arviointeja järjestetään 3.–5.3. klo 11:00-13:00. Arviointiin kuluu noin 30-45 minuuttia, riippuen arvioijasta. Vaatii etukäteisilmoittautumisen. Allergeenit: Kaura. Saattaa myös sisältää pieniä määriä muita viljoja, maitoa ja kanamunaa Arviointiin osallistumisesta saa tuotepalkkion. Arvioinnit suoritetaan Aistikattilassa Lue lisää »
19.12.2019
maanantai 23.12.- 29.12.2019 suljettukeskiviikkona 1.1.2020 suljettumaanantaina 6.1.2020 suljettu 16.-20.12.2019 ja 30.12.2019-3.1.2020 lounasta tarjolla klo 10:30-14.00. Kahvio avoinna klo 7:30-15:00 Lue lisää »
04.12.2019
Turun yliopiston kehittämä Flavoria®-tutkimusalusta on selvittänyt tiensä arvostetun PRO-kilpailun finaaliin. Uraauurtava ravintolakonsepti tuottaa tutkimustietoa eri alojen hyödynnettäväksi. Turussa Medisiina D:ssä sijaitsevan Flavoria®-lounasravintolan Flavoria®-ruokalinjasto on selvittänyt tiensä hotelli-, ravintola- ja catering-alan (horeca) arvostetun PRO2020-kilpailun finaaliin. Tiedettä, vastuullisuutta ja käyttäjälähtöisyyttä yhdistelevän Flavorian® älykäs ruokalinjasto on yksi kolmesta finalistista innovaatioiden sarjassa. – Uskomme Lue lisää »
03.12.2019
Tänään 3.12. Flavoriassa on tarjolla joululounas. Joululounas tarjoillaan kaksipuoleisilta linjastoilta. Tällöin Flavoria-linjasto ei ole normaalissa tutkimuskäytössä ja ruokien punnitustiedot eivät siirry sovellukseen näiltä linjastoilta. Vege-linjastot ovat normaalisti tutkimuskäytössä. Lue lisää »
02.12.2019
Ruokalistatietojen siirrossa on väliaikaisesti ongelmia. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman nopeasti. Lue lisää »