Blogiarkisto

Lukuvuoden 2019‒2020 Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon on sai monitieteinen Flavoria®- tutkimusalusta. Turun yliopiston yrittäjyystekopalkinto jaetaan lukuvuosittain teolle, joka edistää yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa. Lukuvuonna 2019‒2020 palkinnon pääyhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi. Voittajan valitsi Intoa!-kilpailun palkintoraati, johon tänä lukuvuonna kuuluivat rehtori Jukka Kola (Turun yliopisto), toimitusjohtaja Olli Aakula Lue lisää »
Seuraamme koronaviruksen tilannetta aktiivisesti ja 14.6.2020 asti Flavorian tutkimuslinjastot ovat suljettuna. Flavorian lounasravintola palvelee asiakkaita poikkeusaikoina supistetusti henkilöstöravintolana. Takeaway ruokana lounasta voi tilata etukäteen osoitteesta medisiina.fms.fi@sodexo.com. Takeaway ja ResQ tilaukset noudetaan medisiina D:n infosta. SUPISTETUT AUKIOLOAJAT Ma-Pe 10:30-13 Kahvilaa ja lounasravintolaa operoi Sodexo. Flavorian tutkimustoiminnasta vastaa Turun yliopisto. Lue lisää »
Seuraamme koronaviruksen tilannetta aktiivisesti ja toistaiseksi olemme poistaneet varotoimenpiteenä kaikki kosketusnäytöt käytöstä. Tällä hetkellä ei pysty siirtämään ruokavalintojen tietoja omaan sovellukseensa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä. yt. Flavoria-tiimi Lue lisää »
Tervetuloa lounaalle arvioimaan kaurajauhista Aistikattilassa järjestetään tutkimusarvioineja kaurajauhisaterioista. Arvioinnilla voit halutessasi korvata lounaan. Tutkimukset toteutetaan viikolla 10. Arviointeja järjestetään 3.–5.3. klo 11:00-13:00. Arviointiin kuluu noin 30-45 minuuttia, riippuen arvioijasta. Vaatii etukäteisilmoittautumisen. Allergeenit: Kaura. Saattaa myös sisältää pieniä määriä muita viljoja, maitoa ja kanamunaa Arviointiin osallistumisesta saa tuotepalkkion. Arvioinnit suoritetaan Aistikattilassa Lue lisää »
maanantai 23.12.- 29.12.2019 suljettukeskiviikkona 1.1.2020 suljettumaanantaina 6.1.2020 suljettu 16.-20.12.2019 ja 30.12.2019-3.1.2020 lounasta tarjolla klo 10:30-14.00. Kahvio avoinna klo 7:30-15:00 Lue lisää »