Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme
Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.

Loppusyksyn My Flavoria -kampanjaetuna Valio Oddlygood® -tuotteita
Loka-marraskuussa My Flavoria -sovelluksen käyttäjiä hemmotellaan tuplaedulla: kun rekisteröit lounaasi sovellukseen kampanja-aikana, tarjoamme sinulle kaksi Valio Oddlygood® -tuotetta ilmaiseksi!
Lue lisää
Ruokatutkimus Flavoriassa 27.10. – ilmoittaudu mukaan nyt
Flavoriassa järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 16–19 pilottitutkimus, jossa tutkitaan ruokavalintoja ja ruokahävikkiä.
Lue lisääREMU-hankkeessa tutkitaan terveellisemmäksi reformuloituja ruokatuotteita kolmen korkeakoulun yhteistyönä
REMU-hankkeen aistinvaraisen arvioinnin tutkimus toteutettiin elo-syyskuussa 2021 Flavorian Aistikattilassa.
Lue lisää
Molekyyligastronominen ruokaklubi goes Aistikattila – tervetuloa mukaan 11.10.
Turun yliopiston elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia on luotsannut yhdessä keittiömestari ja tietokirjailija Tatu Lehtovaaran kanssa luonnontieteellis-gastronomista ruokaklubia Helsingin suunnalla jo vuodesta 2009 alkaen. Maanantaina 11.10. klo 17-19 klubi rantautuu ensimmäistä kertaa Turkuun ja Flavorian yhteydessä sijaitsevaan Aistikattilaan! Tämän mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan umamisiin sieniliemiin ja keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta. Jokaisessa klubissa tehdään myös […]
Lue lisääTule mukaan ruoan aistinvaraisen arvioinnin tutkimukseen Aistikattilaan
Aistikattilassa järjestetään loka-marraskuussa mielenkiintoinen ruoan aistinvaraisen arvioinnin tutkimus, jonka tavoitteena on tutkia ruoan aistimista ja ruokailukokemusta erilaisissa moniaistisissa ympäristöissä.
Lue lisää
Save the date! Avoimet ovet Aistikattilassa syys- ja lokakuussa
Aistikattilan avoimet ovet järjestetään seuraavan kerran ke 29.9. ja pe 29.10 klo 10.30-13.00. Tervetuloa!
Lue lisää