Blogiarkisto

Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin

Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!

Tutkimus

Flavorian tarjoamat mahdollisuudet myös HY:n maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ulottuvilla

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta on ollut mukana Flavorian toiminnassa kesäkuusta 2020 alkaen.

Lue lisää
Ajankohtaista

Loppusyksyn My Flavoria -kampanjaetuna Valio Oddlygood® -tuotteita

Loka-marraskuussa My Flavoria -sovelluksen käyttäjiä hemmotellaan tuplaedulla: kun rekisteröit lounaasi sovellukseen kampanja-aikana, tarjoamme sinulle kaksi Valio Oddlygood® -tuotetta ilmaiseksi!

Lue lisää
Tutkimus

Ruokatutkimus Flavoriassa 27.10. – ilmoittaudu mukaan nyt

Flavoriassa järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 16–19 pilottitutkimus, jossa tutkitaan ruokavalintoja ja ruokahävikkiä.

Lue lisää
Tutkimus

REMU-hankkeessa tutkitaan terveellisemmäksi reformuloituja ruokatuotteita kolmen korkeakoulun yhteistyönä

REMU-hankkeen aistinvaraisen arvioinnin tutk­imus toteutettiin elo-syyskuussa 2021 Flavorian Aistikattilassa.

Lue lisää
Ruokaklubi

Molekyyligastronominen ruokaklubi goes Aistikattila – tervetuloa mukaan 11.10.

Turun yliopiston elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia on luotsannut yhdessä keittiömestari ja tietokirjailija Tatu Lehtovaaran kanssa luonnontieteellis-gastronomista ruokaklubia Helsingin suunnalla jo vuodesta 2009 alkaen. Maanantaina 11.10. klo 17-19 klubi rantautuu ensimmäistä kertaa Turkuun ja Flavorian yhteydessä sijaitsevaan Aistikattilaan! Tämän mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan umamisiin sieniliemiin ja keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta. Jokaisessa klubissa tehdään myös […]

Lue lisää
Tutkimus

Tule mukaan ruoan aistinvaraisen arvioinnin tutkimukseen Aistikattilaan

Aistikattilassa järjestetään loka-marraskuussa mielenkiintoinen ruoan aistinvaraisen arvioinnin tutkimus, jonka tavoitteena on tutkia ruoan aistimista ja ruokailukokemusta erilaisissa moniaistisissa ympäristöissä.

Lue lisää