Blogiarkisto

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme

Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.

Ajankohtaista

Hiililounas-hankkeen kick off -webinaari tiistaina 15.3.

Flavoria on mukana tänä keväänä käynnistyvässä Hiililounas-hankkeessa, jossa tuotetaan tietopohjaa kotimaisten kasviproteiinilähteiden hiilijalanjäljistä ja kehitetään ilmastovaikutuksiltaan pienempiä ja ravitsemuksellisesti täysipainoisia lounasruokamalleja. Hankkeen kick off -webinaarissa pääset kuulemaan tarkemmin hankkeen tavoitteista, ympäristöjalanjälkilaskennasta sekä tuotekehityksestä. Webinaari järjestetään Zoomissa tiistaina 15.3. klo 14-15:30. Linkki webinaarin Zoomiin löytyy tämän postauksen lopusta, tervetuloa!

Lue lisää
Ruokaklubi

MG-klubi on nyt TG-klubi! Keskiviikkona 9.3. teemana suola

Lue lisää
Ajankohtaista

Maaliskuun MyFlavoria -kampanjaetuna ilmainen Hartwall More® Brewing Lager

Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen välillä ti 1.3. – to 31.3.2022, saat kampanjaetuna ilmaisen Hartwall More® alkoholittoman oluen – nauti vaikka lounasjuomana! Etu on kertaluontoinen, ja sen voi lunastaa Flavoria Cafésta näyttämällä kassalla sovellukseen saapuneen etukupongin. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja edun lunastamiseen alta.

Lue lisää
Tutkimus

Sensory walk -tutkimus Flavoriassa viikolla 7

Lue lisää
Ruokaklubi

Helmikuun MG-klubissa perehdytään kefiiriin – ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää
Ajankohtaista

Oletko huomannut sovelluksen tai linjaston käytössä häiriöitä? Ilmoita näistä virheraportilla

Oletko huomannut My Flavoria® -sovellusta tai Flavorian linjastoa käyttäessäsi korjausehdotuksia tai virhetilanteita? Voit ilmoittaa näistä Flavorian avoimen virheraportin kautta, joka löytyy sovelluksesta Tutkimukset-välilehdeltä. Voit liittää palautteeseen tekstin lisäksi selventävän kuvan tilanteesta. Vastaamme kaikkiin palautteisiin henkilökohtaisesti.

Lue lisää