Tervetuloa TG-klubiin keskiviikkona 6.4. – Teemana ”Science of Shaken or Stirred”

Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 6.4. cocktailien maailmaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa.

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Helsingissä ja Turussa, ja eri toteutuspaikkojen välille avataan etäyhteys. Illan avaa Hotelli- ja ravintolamuseon johtaja Anni Pelkonen kertomalla cocktailien historiasta. Cocktailien tieteestä kertoo tarkemmin elintarvikekehityksen professori Anu Hopia. Turussa toteutuksesta vastaavat Pauliina Ojansivu ja Jaakko Räkköläinen, joiden johdolla osallistujat pääsevät arvioimaan teeman mukaisia näytteitä.

Lue lisää illan aiheesta Anu Hopian blogista.

Tapahtuma-aika ja -paikka:

Keskiviikko 6.4.2022 klo 17-19

Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Mikä Tieteellis-gastronominen ruokaklubi?

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Anu Hopian luotsaama avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä luonnontieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa keskiviikkoisin.

Klubia on järjestetty Molekyyligastronomisen-ruokaklubin nimellä vuodesta 2009 alkaen Helsingissä, ja paikalle on ilmaantunut 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista. Syksystä 2021 alkaen klubi-ilta on järjestetty samaan aikaan myös Turussa, Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen toimesta. Turussa tapahtumista vastaavat Pauliina Ojansivu ja Jaakko Räkköläinen.

Lue lisää klubista

Ruokaklubin sähköpostilistalla kuulet ensimmäisenä uusista teemoista ja tapaamisista

TG-klubin Turun toteutukselle on perustettu oma sivu sekä sähköpostilista, jonka kautta tiedotamme uusista teemoista ja tapaamisista.

Pääset liittymään listalle klikkaamalla tästä.