Huhtikuun kampanjaetuna ilmainen smoothie

Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen välillä to 21.4. – pe 29.4.2022, saat kampanjaetuna ilmaisen smoothien – nauti vaikka jälkiruuaksi tai nappaa mukaan välipalaksi! Etu on kertaluontoinen ja sen voi lunastaa Flavoria Cafésta näyttämällä kassalla sovellukseen saapuneen etukupongin. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja edun lunastamiseen alta.

Torstaina 21.4. klo 10:30-12 paikalla on myös Flavorian edustajia opastamassa sovelluksen ja linjaston käyttöä. Tervetuloa tutustumaan!

Näin osallistut

1. Lataa My Flavoria -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta ja rekisteröidy sovellukseen sähköpostillasi.

2. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria -sovellukseen lukemalla kassalla henkilökohtainen QR-koodisi (sovelluksen oikeassa yläkulmassa). Katso linjaston käyttöohjevideo YouTubesta tai lue kirjalliset ohjeet täältä.

3. Saat sovelluksen Edut-välilehteen etukupongin.

4. Lunasta etusi pe 29.4.2022 mennessä Flavoria Cafésta näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai havaitset ongelmia, tavoitat meidät osoitteesta flavoria@utu.fi. Mahdollisista sovelluksen käyttöön liittyvistä ongelmatilanteista voit myös ilmoittaa sovelluksessa Tutkimukset-välilehdeltä löytyvällä Avoimella virheraportilla. Tervetuloa lounaalle!