Uutta arvoa silakalle ja kuoreelle -työpaja Aistikattilassa ma 13.6.

Aistikattilassa järjestetään maanantaina 13.6. klo 13 – 15:30 työpaja, jonka tavoitteena on tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta. Lisäksi etsimme tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja ja tutustumme kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin. Samalla helpotamme uusien tuotteiden ja toimintamallien löytämistä tutustuttamalla ruokaketjun yrittäjiä, tutkijoita ja muita toimijoita toisiinsa. Tapahtuma järjestetään VarsiFood-hankkeen sekä Blue Products -ohjelman yhteistyönä.

Ohjelma: 

13.00 Tilaisuuden avaus – Maria Saarinen, Saaristomeren Kalaleader & Hilkka Halla, VarsiFood, Yrityssalo Oy
13.10 Kalastajan puheenvuoro: Kriittinen osa kotimaisen kalan arvoketjua – Olavi Sahlsten, Suomen Ammattikalastajaliitto SAKL ry
13.20 Miten kuluttajatarpeisiin voi vastata uusilla tuotteilla – Nora Logren, Turun yliopisto
13.50 Taivas rajana – uusia kalaherkkuja – Tomi Aho, Raseko
14.00 Miten turvata riittävä laadukkaan raaka-aineen saatavuus? Jari Setälä, Luke
14.30 Johdatus työpajaan
15.15 Työpajan yhteenveto ja jatko

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan 10.6. mennessä klikkaamalla tästä

Saapumisohjeet:

Tilaisuus järjestetään Turun yliopiston Medisiina D:n (Kiinamyllynkatu 10, Turku) Aistikattilassa. Kun tulet sisään Medisiina D:n pääovista, käänny heti infopisteen jälkeen vasemmalle – Aistikattilan ovi on seinän viereisen luiskan päässä vasemmalla.

Huomioithan, että Medisiinan rakennuksessa on useampi sisäänkäynti välillä A-D, mutta helpommin löydät Aistikattilaan kun käytät D-sisäänkäyntiä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Emmiin: emjuja@utu.fi