Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin
Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!


Tervetuloa osallistumaan välipalatutkimukseen
Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.
Lue lisää
Tervetuloa maaliskuun TG-klubiin – aiheena säilöminen
van kerran keskiviikkona 1.3., jolloin aiheena on säilöminen. Illan aikana käsitellään niin säilömisen strategioita kuin historiaakin, ja toteutetaan tuttuun tapaan maistelemalla aistinvarainen arviointi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet - huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.
Lue lisää
Flavoria-lounasravintolan pilotti kemikaalittomasta puhtaanapidosta keräsi kiitosta
Flavoria-lounasravintolassa pilotoitiin syksyllä 2022 reilun kolmen kuukauden ajan pintojen puhdistusta kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä.
Lue lisääMy Flavoria® -sovelluksen latauksessa häiriö
My Flavoria® -sovelluksen latauksessa Google Play -kaupasta on tällä hetkellä tekninen häiriö. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa.
Lue lisää
Innovaatioviikolta tuoreita ideoita ja uutta yhteistyötä
Ensimmäistä kertaa järjestetty Flavoria Innovation Festival kokosi marraskuussa yhteen eri alojen opiskelijat ratkomaan ruokaketjun yrityshaasteita. Viikon mittaisen innovaatiotapahtuman aikana ryhmät saivat sparrausta asiantuntijamentoreilta, tutustuivat Design Sprint –menetelmään ja harjoittelivat pitchausta puhevalmentajan johdolla. Viikko huipentui ideoiden esittelyyn yrityksille.
Lue lisää
Vastaa kyselyyn ravintolan puhtaanapidosta ja lunasta makea yllätys
Flavoria-lounasravintolassa on elokuun loppupuolelta eteenpäin pilotoitu pintojen puhtaanapitoa kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä. Nyt selvitämme asiakkaiden kokemuksia lyhyellä kyselyllä.
Lue lisää