Blogiarkisto

Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin

Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!

Tutkimus

Tervetuloa osallistumaan välipalatutkimukseen

Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.

Lue lisää
Ruokaklubi

Tervetuloa maaliskuun TG-klubiin – aiheena säilöminen

van kerran keskiviikkona 1.3., jolloin aiheena on säilöminen. Illan aikana käsitellään niin säilömisen strategioita kuin historiaakin, ja toteutetaan tuttuun tapaan maistelemalla aistinvarainen arviointi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet - huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavoria-lounasravintolan pilotti kemikaalittomasta puhtaanapidosta keräsi kiitosta

Flavoria-lounasravintolassa pilotoitiin syksyllä 2022 reilun kolmen kuukauden ajan pintojen puhdistusta kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä.

Lue lisää
Ajankohtaista

My Flavoria® -sovelluksen latauksessa häiriö

My Flavoria® -sovelluksen latauksessa Google Play -kaupasta on tällä hetkellä tekninen häiriö. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa.

Lue lisää
Ajankohtaista

Innovaatioviikolta tuoreita ideoita ja uutta yhteistyötä

Ensimmäistä kertaa järjestetty Flavoria Innovation Festival kokosi marraskuussa yhteen eri alojen opiskelijat ratkomaan ruokaketjun yrityshaasteita. Viikon mittaisen innovaatiotapahtuman aikana ryhmät saivat sparrausta asiantuntijamentoreilta, tutustuivat Design Sprint –menetelmään ja harjoittelivat pitchausta puhevalmentajan johdolla. Viikko huipentui ideoiden esittelyyn yrityksille.

Lue lisää
Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn ravintolan puhtaanapidosta ja lunasta makea yllätys

Flavoria-lounasravintolassa on elokuun loppupuolelta eteenpäin pilotoitu pintojen puhtaanapitoa kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä. Nyt selvitämme asiakkaiden kokemuksia lyhyellä kyselyllä.

Lue lisää