Blogiarkisto

Ruokavalintoihin liittyvä tutkimus Flavoriassa 27.10.–31.10.25

Turun yliopisto toteuttaa Flavoriassa 27.10.–31.10.25 tutkimuksen, jossa tutkitaan ateriavalintoja. Tutkimus toteutetaan osana Vastuullista ruokaa kampuksella -teemaviikkoa.

Tutkimus

Tervetuloa kahvitutkimukseen 24.8.2020

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavoria® voitti INTOA! yrittäjyystekokilpailun

Lukuvuoden 2019‒2020 Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon on sai monitieteinen Flavoria®- tutkimusalusta. Turun yliopiston yrittäjyystekopalkinto jaetaan lukuvuosittain teolle, joka edistää yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa. Lukuvuonna 2019‒2020 palkinnon pääyhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi.

Lue lisää
Tutkimus

Ilmoittaudu mukaan arvioimaan kaurajauhisateriaa

Lue lisää
Ajankohtaista

Turun yliopiston innovatiivinen tutkimusympäristö Flavoria® selvitti tiensä PRO-finaaliin

Turun yliopiston kehittämä Flavoria®-tutkimusalusta on selvittänyt tiensä arvostetun PRO-kilpailun finaaliin. Uraauurtava ravintolakonsepti tuottaa tutkimustietoa eri alojen hyödynnettäväksi.

Lue lisää
Tutkimus

Vitriinihyllyllä testataan uutta Face Reader-teknologiaa

Hyllyjen välissä oleva kamera ei videoi, eikä tallenna kuvaa, vaan analysoi kasvojenilmeitä väkijoukosta.

Lue lisää
Tutkimus

29.8. Gluteenittomien välipalakeksien arviointi Aistikattilassa

Lue lisää