Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026
Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.
Flavoria® voitti INTOA! yrittäjyystekokilpailun
Lukuvuoden 2019‒2020 Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon on sai monitieteinen Flavoria®- tutkimusalusta. Turun yliopiston yrittäjyystekopalkinto jaetaan lukuvuosittain teolle, joka edistää yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa. Lukuvuonna 2019‒2020 palkinnon pääyhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi.
Lue lisääTurun yliopiston innovatiivinen tutkimusympäristö Flavoria® selvitti tiensä PRO-finaaliin
Turun yliopiston kehittämä Flavoria®-tutkimusalusta on selvittänyt tiensä arvostetun PRO-kilpailun finaaliin. Uraauurtava ravintolakonsepti tuottaa tutkimustietoa eri alojen hyödynnettäväksi.
Lue lisääVitriinihyllyllä testataan uutta Face Reader-teknologiaa
Hyllyjen välissä oleva kamera ei videoi, eikä tallenna kuvaa, vaan analysoi kasvojenilmeitä väkijoukosta.
Lue lisää