Blogiarkisto

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

Ajankohtaista

Flavorian tutkimuslinjastot taas käytössä

Lue lisää
Tutkimus

Tervetuloa kahvitutkimukseen 24.8.2020

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavoria® voitti INTOA! yrittäjyystekokilpailun

Lukuvuoden 2019‒2020 Intoa!-yrittäjyystekopalkinnon on sai monitieteinen Flavoria®- tutkimusalusta. Turun yliopiston yrittäjyystekopalkinto jaetaan lukuvuosittain teolle, joka edistää yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa Turun yliopistossa. Palkinnon suuruus on 30 000 euroa. Lukuvuonna 2019‒2020 palkinnon pääyhteistyökumppani on LähiTapiola Varsinais-Suomi.

Lue lisää
Tutkimus

Ilmoittaudu mukaan arvioimaan kaurajauhisateriaa

Lue lisää
Ajankohtaista

Turun yliopiston innovatiivinen tutkimusympäristö Flavoria® selvitti tiensä PRO-finaaliin

Turun yliopiston kehittämä Flavoria®-tutkimusalusta on selvittänyt tiensä arvostetun PRO-kilpailun finaaliin. Uraauurtava ravintolakonsepti tuottaa tutkimustietoa eri alojen hyödynnettäväksi.

Lue lisää
Tutkimus

Vitriinihyllyllä testataan uutta Face Reader-teknologiaa

Hyllyjen välissä oleva kamera ei videoi, eikä tallenna kuvaa, vaan analysoi kasvojenilmeitä väkijoukosta.

Lue lisää