Flavoria ja Aistila mukana Tiedemarkkinoilla 4.9.2020

Turun yliopiston Tiedemarkkinat ja avajaiskarnevaalit järjestetään perjantaina 4.9.2020 klo 12–18 Tuomiokirkkosillan ja Kirjastosillan välisellä Itäisen Rantakadun osuudella. Tiedelavalla kuullaan ajankohtaisia tietoiskuja ja tutkijahaastatteluita sekä nähdään ja kuullaan myös speksi- ja musiikkiesityksiä. Tiedekojuissa pääsee puolestaan tutustumaan mm. erilaisiin tutkimushankkeisiin.

Myös Flavoria on mukana Tiedemarkkinoilla yhteisellä kojulla Aistilan kanssa. Kojullamme pääset tutustumaan Flavoria®-tutkimusalustaan ja My Flavoria®
-sovellukseen tiimimme opastuksella sekä osallistumaan Miltä Turku maistuu? -minitutkimukseen, jonka tulokset tullaan julkaisemaan myöhemmin syksyllä. Kannattaa siis tulla vierailemaan kojullamme!

Katso tapahtuman tarkka ohjelma Turun yliopiston sivuilta tai Facebook-tapahtumasta. Toivottavasti nähdään markkinoilla!

Yliopisto seuraa koronatilanteen kehittymistä, ja tapahtumia koskevat rajoitukset sekä suositukset huomioidaan tapahtuman järjestelyissä, myös kaikilla kojuilla. Alueella on useita käsienpesu- ja käsihuuhdepisteitä, ja kojuilla kosketettavat esineet desinfioidaan.