Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026
Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.
Ilmoittaudu syyskauden TG-klubi-iltoihin
Suosittu Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kaikkiin iltoihin on nyt avattu!
Lue lisää
Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme
Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.
Lue lisää
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025
Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.
Lue lisää
Demoiltapäivä tutkijoille 22.5.2025
Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa!
Lue lisää
Lounaslinjaston sujuvuustutkimus Flavoriassa helmi-huhtikuussa 2025
Jaa ajatuksesi ja auta parantamaan lounaslinjaston sujuvuutta!
Lue lisää
Flavoria Innovation Festival – kalainnovaatioviikko: yrityshaasteita haetaan mukaan nyt
Flavorian nimeä kantava innovaatiotapahtuma, Flavoria Innovation Festival, järjestetään neljättä kertaa marraskuussa 2025. Tänä vuonna mukaan haetaan kala-alan yrityksiä ja nimenomaan kala-alan innovaatioihin, kestävyyteen ja kiertotalouteen liittyviä haasteita.
Lue lisää