13.5.2025

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.

Kevätkauden aikana perehdyttiin jäätelön lisäksi myös sipuliin, oliiviöljyyn sekä rahkaan, viiliin ja jogurttiin. Nyt TG-klubi jää kesätauolle mutta palaa taas uusin teemoin syyskuussa.

Syksyn iltojen ajankohdat:

  • ke 10.9.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)
  • ke 8.10.2025 klo 17-19 (aiheena Kalman karamellit, luennoitsijana Hannele Klemettilä-McHale)
  • ke 5.11.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)
  • ke 3.12.2025 klo 17-19 (aihe vielä avoin)

Ilmoittautuminen iltoihin avataan viimeistään elokuun alussa.

TG-klubin järjestäjien puolesta kiitämme kaikkia osallistujia kuluneista klubi-illoista. Tervetuloa mukaan taas syyskuussa – sekä konkarit että uudet kävijät! Tällä välin kannattaa tutustua Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogiin, josta löytyy koosteet kaikista menneistä klubi-illoista.

Lue lisää ruokaklubista