Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026
Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.
Elo-syyskuun My Flavoria -etuna ilmainen Jenkki-purkkapussi
Kampanja on voimassa Flavoria®-lounasravintolassa ja -kahvilassa 16.8.-30.9.2021. Lue tarkemmat osallistumisohjeet!
Lue lisää
Ruoka ja kestävä kehitys – Brahea-keskuksen ja Flavorian yhdistävät tekijät
Brahea-keskuksen projektipäällikkö Sanna Vähämikoa kiinnostaisi tuuppaus kohti ilmastoystävällisiä ruokavalintoja.
Lue lisää
Yhteiskuntatieteilijöiden Flavoriassa tutkittaisiin ilmastoviisasta ruokailua ja oppimista edistävää ällistystä
Erityisesti tutkimuseettiset kysymykset, ilmastoystävällisyys ja Aistikattilan mahdollisuudet kiinnostavat yhteiskuntatieteilijöitä.
Lue lisää
Harjoittelujakso Flavoriassa ravitsemustieteiden opiskelijan näkökulmasta
Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) ja Flavoria tarjoavat mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opintojensa eri vaiheissa oleville opiskelijoille.
Lue lisää
Tervetuloa tulosesittelyyn Flavoriaan 10.–31.5.2021
Maanantaina 10.5.2021 avaamme paikan päällä Flavoriassa "tulosesittelyn", jossa pääset tutustumaan mm. reaaliaikaiseen tutkimusdataan. Tervetuloa!
Lue lisää