Ilmoittaudu mukaan lounasruokien aistinvaraisen arvioinnin tutkimukseen

EDIT 6.9.2021: Tutkimuspäiviä on lisätty vielä kolmannelle viikolle, eli tutkimus on käynnissä 16.9.2021 asti.

Flavorian yhteydessä sijaitsevassa Aistikattilassa järjestetään 31.8.–16.9.2021 aistinvaraisen arvioinnin tutkimus, jossa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan arvioimaan uudistettuja versioita klassikkoresepteistä. Maistettavana on kaksi mahdollisesti markkinoille tulevaa lounasruokatuotetta, joiden miellyttävyydestä haluamme saada tietoa jatkotuotekehitystä varten. Sinun mielipiteesi on meille tärkeä!

Tutkimukseen osallistuminen kestää noin 35 minuuttia. Osallistumisestasi sinut palkitaan pienellä Pirjon Pakari- ja Fazerin Sininen -tuotelahjalla. Tutkimusajankohtia on välillä 31.8.–16.9. sekä lounasaikaan että iltapäivällä (tutkimusajat klo 11:00, 12:15, 15:00 ja 16:15). Arvioitavat tuotteet sisältävät lihaa sekä maitotuotteita, mutta ovat laktoosittomia. Jos sinulla on ruoka-aineallergia, olethan yhteydessä Maija Kantolaan ennen ilmoittautumistasi. Mikäli olet 18–70 vuotias, ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Tutkimus on osa Euroopan aluekehitysrahasto EAKR:n rahoittamaa Turun yliopiston, Vaasan yliopiston sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun yhteistutkimusta, jonka aiheena ovat useat ruoan kulutuksen ilmiöt.

Tutustu tutkimuksen tietosuojaselosteeseen

Lisätietoja tutkimuksesta antavat:

Maija Kantola
Vaasan yliopisto
p. 029 449 8566
maija.kantola@uwasa.fi

Maija Paakki
Turun yliopisto
p. 050 594 6629
maija.paakki@utu.fi