Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme
Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.


Flavorian kuulumiset kootaan jatkossa uutiskirjeeseen
Flavoriassa on toimintaa tutkimuksesta ajankohtaisiin seminaareihin ja tapahtumiin, ja jatkossa nämä löytyvät kootusti uutiskirjeeltämme!
Lue lisääTervetuloa TG-klubiin keskiviikkona 6.4. – Teemana ”Science of Shaken or Stirred”
Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 6.4. cocktailien maailmaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Helsingissä ja Turussa, ja eri toteutuspaikkojen välille avataan etäyhteys. Illan avaa Hotelli- ja ravintolamuseon johtaja Anni Pelkonen kertomalla cocktailien historiasta. Cocktailien tieteestä kertoo tarkemmin elintarvikekehityksen professori Anu Hopia.
Lue lisää
Flavorian kaikki lounaslinjastot jälleen käytössä
Flavorian lounasravintolassa on otettu jälleen käyttöön kaikki linjastot, myös toinen kasvisruokalinjasto. Ruuhka-aikoina suosittelemme tarkistamaan, mikäli ravintolan kahvilanpuoleisilla linjastoilla on väljempää. Lisäksi grillipisteen vaihtoehtojen sekä patonkien puuttumista sovelluksesta selvitetään - pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Päivän lounaslistan...
Lue lisää
Kutsu: FFF juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 28.4.
Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 28.4.2022 kansainvälisen hybridiseminaarin merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua joko paikan päällä Medisiina D -rakennuksen Alhopuro-salissa tai etänä webinaarialustalla - läsnäolijoille järjestämme seminaarin jälkeen myös cocktail-tilaisuuden, jossa vieraat pääsevät kokemaan Aistikattilan moniaistisen ympäristön. Ohjelma on englanninkielinen ja tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet.
Lue lisääOsallistu luontokuvien arviointiin Aistikattilassa
Etsimme vapaaehtoisia, normaalin värinäön omaavia aikuisia (18-65 -vuotiaita) mukaan tutkimukseen, jossa arvioidaan luontomaisemakuvia Flavorian Aistikattilassa. Tarjolla on osallistumisvaihtoehtoja keskiviikkona 30.3. sekä maanantaista tiistaihin 4.-6.4. Osallistujat saavat palkkioksi välipalatuotteita.
Lue lisää
Aistikattilassa avoimet ovet perjantaina 25.3.
Aistikattila® on Flavorian yhteydessä sijaitseva moniaistitila, joka soveltuu muun muassa tutkimuksen, innovaatiotyöpajojen, seminaarien ja tapahtumien järjestämiseen. Perjantaina 25.3. avaamme Aistikattilan ovet kaikille klo 10:30-13 – tervetuloa nauttimaan vaikka lounas tai päiväkahvit moniaistiympäristössä!
Lue lisää