Elo-syyskuun kampanjaetuna Rostenin uutuustuotteita

Kun rekisteröit lounaasi MyFlavoria -sovellukseen, saat kampanjaetuna Rostenin Seedboost-tuotteen. Kampanja on voimassa maanantaista 29.8.2022 syyskuun loppuun, tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Etu on kertaluontoinen ja sen voi lunastaa Medisiina D:n infopisteeltä näyttämällä sovellukseen saapuneen etukupongin. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon ja edun lunastamiseen alta.

Näin osallistut

1. Lataa My Flavoria -sovellus Google Play Kaupasta tai App Storesta ja rekisteröidy sovellukseen sähköpostillasi.

2. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria -sovellukseen lukemalla kassalla henkilökohtainen QR-koodisi (sovelluksen oikeassa yläkulmassa). Katso linjaston käyttöohjevideo YouTubesta tai lue kirjalliset ohjeet täältä.

3. Saat sovelluksen Edut-välilehteen etukupongin.

4. Lunasta etusi pe 30.9.2022 mennessä Medisiina D:n infopisteeltä näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai havaitset ongelmia, tavoitat meidät osoitteesta flavoria@utu.fi. Mahdollisista sovelluksen käyttöön liittyvistä ongelmatilanteista voit myös ilmoittaa sovelluksessa Tutkimukset-välilehdeltä löytyvällä Avoimella virheraportilla. Tervetuloa lounaalle!