Syksyn Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin teemat ja ilmoittautuminen julki

Syksyn Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin teemat on nyt julkaistu. Samalla avaamme ilmoittautumisen kaikkiin tapahtumiin, poislukien marraskuun yritysvierailu, jonka ohjelma tarkentuu myöhemmin. Turun muut tapaamiset järjestetään totutusti Medisiina D:n Aistikattilassa joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 17-19.

Tapaamiset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, huolimatta siitä oletko aiemmin osallistunut ruokaklubin tapaamisiin.

Ruokaklubin syksyn ensimmäinen tilaisuus järjestetään teemalla kasviproteiinit. Näkökulmana on, ovatko uudet kasviproteiinituotteet meille jatkossakin niin sanottuja lihan korvikkeita, vai voisiko niihin suhtautua ennemmin itsenäisinä, uusina raaka-aineina, jotka nousevat aterian keskiöön. Pohjustusta illan teemaan pääset lukemaan Anu Hopian blogista.

Syksyn 2022 ilmoittautuminen

Keskiviikko 7.9.2022 klo 17–19: Kasviproteiinit – Klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Keskiviikko 5.10.2022 klo 17–19: Perunalastut – Klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Keskiviikko 2.11.2022 klo 17–19: vierailu Turussa, ei tapahtumaa Helsingissä (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

Keskiviikko 7.12.2022 klo 17–19: Tulevaisuuden ruoka – Klikkaa tästä ilmoittautumiseen

Huom. Yllä olevat ilmoittautumislinkit on tarkoitettu Turun toteutusta varten. Mikäli osallistut tapahtumaan Helsingissä, pääset ilmoittautumaan Hotelli- ja Ravintolamuseon sivuilla täällä.

Ruokaklubin sähköpostilista

Haluatko jatkossa ensimmäisenä tiedon ruokaklubin teemoista ja ilmoittautumisesta? Pääset liittymään klubin sähköpostilistalle täällä.