My Flavoria® -joulukalenterista joka päivä yllätysetu

Joulukuussa My Flavoria® -sovelluksen käyttäjät pääsevät nauttimaan päivittäin vaihtuvista yllätyseduista joulukalenterin merkeissä! Pääset lunastamaan kalenterista paljastuvan yllätyksen, kun rekisteröit lounaasi sovellukseen joulukuussa. Etukuponkeja voi kerätä joka päivä 1.-22.12.2022 – osallistua kannattaa vaikka joka päivä, jotta saat kerättyä kaikki herkulliset ja hyödylliset yllätykset!

Joulukalenterin yllätysedut vaihtuvat päivittäin, ja ne lunastetaan Medisiina D:n aulapalveluista. Myös uudet käyttäjät ovat enemmän kuin tervetulleita lataamaan sovelluksen ja osallistumaan joulukalenteriin! Kampanja on käynnissä joka arkipäivä 1.-22.12.2021, itsenäisyyspäivää 6.12. lukuunottamatta. Etujen viimeinen lunastuspäivä on 30.12.2022.

Näin joulukalenteri toimii

1. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria® -sovellukseen lukemalla henkilökohtainen QR-koodisi kassalla.

2. Saat Edut-välilehteen etukupongin, joka edustaa ko. päivän joulukalenterin luukkua. Jos etukuponkia ei näy, sulje sovellus kokonaan myös puhelimen taustaprosesseista, käynnistä sovellus uudelleen ja avaa Edut-välilehti.

3. Lunasta yllätysetu Medisiina D:n infopisteeltä näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta flavoria@utu.fi.

Katso YouTubesta ohjeet linjaston käyttöön

Mukavaa joulun odotusta toivottaen,
Flavoria-tiimi