Marraskuun TG-klubissa palataan juurille

Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 2.11. alkuviljojen historiaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautujaa. Tapahtuma järjestetään totuttuun tapaan samanaikaisesti Turussa ja Helsingissä, ja eri toteutuspaikkojen välille avataan etäyhteys.

Marraskuun tapaamisen teemana on paluu juurille, kun klubissa puhutaan alkuviljojen historiasta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Leipomo Rostenin kanssa.

Klubi-ilta toteutetaan samanaikaisesti Turussa ja Helsingissä. Huomioithan, että tapahtumiin on erilliset ilmoittautumislinkit:

Tapahtuma-aika ja -paikka (Turun toteutus):

Keskiviikko 2.11.2022 klo 17-19

Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku

Mikä Tieteellis-gastronominen ruokaklubi?

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi eli TG-klubi on Anu Hopian luotsaama avoin tapaaminen kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä luonnontieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Tapaamisia järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa keskiviikkoisin.

Klubia on järjestetty Molekyyligastronomisen-ruokaklubin nimellä vuodesta 2009 alkaen Helsingissä, ja paikalle on ilmaantunut 6-60 ruokaharrastajaa ja -ammattilaista. Syksystä 2021 alkaen klubi-ilta on järjestetty samaan aikaan myös Turussa, Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen toimesta. Turussa tapahtumista vastaavat pääsääntöisesti Pauliina Ojansivu ja Jaakko Räkköläinen.

Lue lisää klubista

Ruokaklubin sähköpostilistalla kuulet ensimmäisenä uusista teemoista ja tapaamisista

TG-klubin Turun toteutukselle on perustettu oma sivu sekä sähköpostilista, jonka kautta tiedotamme uusista teemoista ja tapaamisista.

Pääset liittymään listalle klikkaamalla tästä.