Blogiarkisto

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää kesätauolle ja palaa taas syyskuussa 2025

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin kevätkausi huipentui viime viikon jäätelöiltaan, joka houkutteli paikalle lähes 60 osallistujaa kolmelle eri paikkakunnalle.

Tutkimus

Tule mukaan pintxojen arviointiin viikolla 22

Aistikattilassa järjestetään viikolla 22 eli 29.5.-1.6.2023 pilottitutkimus yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Osallistujat pääsevät arvioimaan Baskimaalle tyypillisiä pintxoja eli tapasten kaltaisia pieniä ruoka-annoksia, joihin on tuotu suomalaistwistiä kauran ja kalan muodossa.

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavorian linjastolla väliaikainen tallentava tutkimuskamera 4.-5.4.

Lue lisää
Ajankohtaista

Tervetuloa huhtikuun TG-klubiin – aiheena salmiakki

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi järjestetään seuraavan kerran keskiviikkona 5.4., jolloin aiheena on salmiakki. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet – huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.  

Lue lisää
Tutkimus

Flavorian linjastolla väliaikainen tallentava tutkimuskamera 16.-17.3.

Lue lisää
Tutkimus

Tervetuloa osallistumaan välipalatutkimukseen

Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.

Lue lisää
Ruokaklubi

Tervetuloa maaliskuun TG-klubiin – aiheena säilöminen

van kerran keskiviikkona 1.3., jolloin aiheena on säilöminen. Illan aikana käsitellään niin säilömisen strategioita kuin historiaakin, ja toteutetaan tuttuun tapaan maistelemalla aistinvarainen arviointi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet - huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Lue lisää