Blogiarkisto

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme

Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.

Ajankohtaista

Flavorian lounaslinjaston taustajärjestelmää päivitetään

Flavorian lounaslinjaston taustajärjestelmän päivityksessä on havaittu tekninen ongelma, minkä vuoksi kaikkia lounaskomponentteja ei tällä hetkellä pysty punnitsemaan.  

Lue lisää
Tutkimus

Tule mukaan pintxojen arviointiin viikolla 22

Aistikattilassa järjestetään viikolla 22 eli 29.5.-1.6.2023 pilottitutkimus yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Osallistujat pääsevät arvioimaan Baskimaalle tyypillisiä pintxoja eli tapasten kaltaisia pieniä ruoka-annoksia, joihin on tuotu suomalaistwistiä kauran ja kalan muodossa.

Lue lisää
Ajankohtaista

Tervetuloa huhtikuun TG-klubiin – aiheena salmiakki

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi järjestetään seuraavan kerran keskiviikkona 5.4., jolloin aiheena on salmiakki. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet – huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.  

Lue lisää
Ajankohtaista

Flavorian linjastolla väliaikainen tallentava tutkimuskamera 4.-5.4.

Lue lisää
Tutkimus

Flavorian linjastolla väliaikainen tallentava tutkimuskamera 16.-17.3.

Lue lisää
Tutkimus

Tervetuloa osallistumaan välipalatutkimukseen

Tule mukaan tutkimukseen, jossa selvitetään välipalatuotteiden miellyttävyyttä sekä ruokamieltymyksiin yhteydessä olevia tekijöitä. Osallistumalla valitset ja nautit välipalatuotteita kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan.

Lue lisää