Blogiarkisto

Osallistu tutkimukseen Aistikattilassa 8.12.2025–6.2.2026

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen, jossa selvitetään ympäristön vaikutusta ruoan miellyttävyyden kokemukseen ja fysiologisiin vasteisiin.

Ajankohtaista

Opiskelija: osallistu Flavoria Innovation Festivaliin marraskuussa

Flavoria Innovation Festival on viikon mittainen innovaatiotapahtuma, jonka aikana monialaiset opiskelijatiimit ratkovat aitoja yrityshaasteita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 13.-17.11.2023, ja opiskelijahaku on parhaillaan käynnissä.

Lue lisää
Tutkimus

Tutkija tai opettaja: tule tutustumaan Flavoria-tutkimusalustaan ma 9.10. tai ti 7.11.

Lue lisää
Ruokaklubi

TG-klubissa 20.9. laitetaan suut makeaksi – vielä ehdit mukaan

Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistaan käyntiin keskiviikkona 20.9. kolmella paikkakunnalla - Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Ensimmäisen illan teemana on sokeri.

Lue lisää
Tutkimus

My Flavoria -sovelluksen käyttäjä – osallistu tutkimushaastatteluun

Lue lisää
Tutkimus

Aivotutkimusta Aistikattilassa – ilmoittaudu mukaan!

Turun yliopiston koordinoimassa FINSCI-hankkeessa tutkitaan oppimista ja päätöksentekoa monelta eri kantilta. Heinäkuusta alkaen Flavorian Aistikattila muuntuukin aivotutkimuslaboratorioksi, kun FINSCIn tutkijat käynnistävät tunteisiin ja oppimisen aivomekanismeihin liittyvän kokeensa.

Lue lisää
Caset

Aistikattilassa arvioitiin silakasta ja kaurasta valmistettuja pintxoja

Turun yliopiston Aistikattilassa järjestettiin pintxojen arviointi 29.5.-1.6.2023 yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Pintxot ovat ruokia, jotka tarjoillaan pieninä suupala-annoksina.

Lue lisää