Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme
Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.


TG-klubissa 20.9. laitetaan suut makeaksi – vielä ehdit mukaan
Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistaan käyntiin keskiviikkona 20.9. kolmella paikkakunnalla - Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Ensimmäisen illan teemana on sokeri.
Lue lisääAivotutkimusta Aistikattilassa – ilmoittaudu mukaan!
Turun yliopiston koordinoimassa FINSCI-hankkeessa tutkitaan oppimista ja päätöksentekoa monelta eri kantilta. Heinäkuusta alkaen Flavorian Aistikattila muuntuukin aivotutkimuslaboratorioksi, kun FINSCIn tutkijat käynnistävät tunteisiin ja oppimisen aivomekanismeihin liittyvän kokeensa.
Lue lisää
Aistikattilassa arvioitiin silakasta ja kaurasta valmistettuja pintxoja
Turun yliopiston Aistikattilassa järjestettiin pintxojen arviointi 29.5.-1.6.2023 yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Pintxot ovat ruokia, jotka tarjoillaan pieninä suupala-annoksina.
Lue lisää
Ilmoittautuminen avattu syksyn 2023 TG-klubi-iltoihin
Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa, ja syksyn teemat on nyt julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen alkanut!
Lue lisää