Blogiarkisto

Tervetuloa uudistetuille verkkosivuillemme

Flavoria®-tutkimusalustan uudistetut verkkosivut on nyt julkaistu. Uudistuksen tavoitteena on tarjota päivitetyn ilmeen lisäksi paremmin tietoa alustamme mahdollisuuksista sekä inspiraatiota ja tukea oman tutkimuksen tekemiseen.

Tutkimus

Ruokatutkimus Flavoriassa® joulukuussa – ilmoittaudu mukaan!

Flavoriassa järjestetään joulukuussa ruokatutkimus, jossa tutkitaan suomalaisten ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Ilmoittautuminen tutkimukseen on parhaillaan käynnissä ja mukaan mahtuu 240 vapaaehtoista. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan tarjolla olevista päivistä 8.12., 14.12. tai 15.12. Tutkimuksen yhteydessä tarjottava ateria on ilmainen ja siihen sisältyy kahvi tai tee.

Lue lisää
Caset

Vierailevana tutkijana Flavoriassa: Signe Lund Mathiesen

Loka-marraskuussa 2021 saimme vieraaksemme Århusin yliopistosta tohtorikoulutettava Signe Lund Mathiesenin, joka toteutti Flavorian Aistikattilassa mielenkiintoisen, musiikkia ja ruokaa yhdistävän kuluttajatutkimuksen. Tässä kirjoituksessa annamme Signen kertoa omin sanoin tutkimuksestaan ja ajastaan Turussa ja Turun yliopistossa.  

Lue lisää
Ajankohtaista

TET-harjoittelussa Flavoriassa – ysiluokkalaisen kokemuksia

Marraskuun ensimmäisellä viikolla saimme vieraaksemme TET-harjoittelija Markku Robertin, joka pääsi viikon aikana tutustumaan sekä Flavorian että Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) toimintaan erilaisten tehtävien kautta.

Lue lisää
Ruokaklubi

MG-klubi taas 8.11. – tervetuloa mukaan

Molekyyligastronominen ruokaklubi järjestetään nyt toista kertaa Aistikattilassa maanantaina 8.11. klo 17-19. Marraskuun klubi-illassa pohditaan lihan sous vide -kypsennyksessä tapahtuvia muutoksia. Mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta ja myös osallistumaan sokkotestiin, jossa lihanäytteet arvioidaan. Tervetuloa mukaan paikan päälle!  

Lue lisää
Ajankohtaista

Halloween-tunnelmaa Aistikattilassa 29.10. klo 10.30-13.00

Aistikattilan avoimia ovia vietetään tällä kertaa halloween-tunnelmassa - tervetuloa nauttimaan moniaistisesta elämyksestä!

Lue lisää
Tutkimus

Flavorian tarjoamat mahdollisuudet myös HY:n maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ulottuvilla

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta on ollut mukana Flavorian toiminnassa kesäkuusta 2020 alkaen.

Lue lisää