Tervetuloa osallistumaan jogurttien aistinvaraiseen arviointiin Aistikattilaan!

Kuva: Canva
Tutkimuksen tavoitteena on tutkia mustikkajogurttien ja vegaanisten mustikkajogurttien aistittavaa laatua ja miellyttävyyttä. Tutkimukseen osallistutaan kerran ja aikoja on tarjolla ke-pe 19-21.1. sekä ma 24.1. Voit valita itsellesi sopivan päivän ja kellonajan lomakkeella olevista vaihtoehdoista.

Tutkimuksen aikana syöt erilaisia jogurtteja ja kasvipohjaisia jogurtinkaltaisia tuotteita ja vastaat kysymyksiin, jotka liittyvät tuotteiden ulkonäköön, rakenteeseen ja makuun. Loppuosa tutkimuksesta tehdään Aistikattilan moniaistisessa ympäristössä. Tutkimus kestää 30-45 minuuttia ja sen päätyttyä tarjotaan palkkioksi suklaalevy ja keksirasia.

Edellytykset osallistumiselle:

  • Ei allergiaa maidolle, kauralle tai herneproteiinille. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
  • Normaali näkö-, kuulo-, haju- ja makuaisti
  • Vähintään 18 vuotta
  • Käytät maitopohjaisia jogurtteja säännöllisesti
  • Et käytä säännöllisesti kasvipohjaisia jogurtteja
Aikataulu

Tutkimukseen osallistutaan yhtenä päivänä. Jos sovellut tutkimukseen, pääset varaamaan itsellesi sopivamman ajankohdan varauskalenterista. Valittavissa olevat ajat: ke-pe 19-21.1. ja ma-ti 24.-25.1.

Voit valita ajankohdan viidestä eri vaihtoehdosta jokaisena päivänä: klo 9.30, klo 11, klo 12.30, klo 14, klo 15.30 ja klo 17. Tiistaina 25.1. aikoja valittavissa klo 11, klo 12.30 ja klo 17. Tutkimus kestää 30-45 minuuttia

Saapumisohjeet

Aistikattilaan saavutaan Medisiina D:n sisäänkäynnin kautta (Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku). Sisääntulon jälkeen käänny heti infopisteen kohdalta vasemmalle. Aistikattilan ovi on alaspäin vievän luiskan alaosassa vasemmalla.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Maija Greis

0451091653

maija.greis(at)helsinki.fi

Koronarajoitukset ja turvavälit otetaan huomioon tutkimuksen aikana, tutkimukseen otetaan kerralla enintään 5 arvioijaa.

Tutustu tutkimuksen tietosuojaselosteeseen täällä.