Hyödynnä marraskuun My Flavoria® -kampanjaetu

Marraskuun etuna tarjoamme sekä uusille että jo rekisteröityneille My Flavoria® -sovelluksen käyttäjille ilmaisen Valio PROfeel®-tuotteen*. Nyt on siis loistava tilaisuus aloittaa sovelluksen käyttö lounasruokailun yhteydessä! Sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta, ja sen avulla voit:

  • seurata omien lounasannostesi ravintoarvoja
  • osallistua tieteelliseen tutkimukseen
  • kerryttää etuja jokaisesta sovellukseen rekisteröidystä lounaasta.

Kampanjan ehdot ja osallistumisohjeet

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Sodexon ja Valion kanssa, ja se on voimassa Flavoria®-lounasravintolassa ja -kahvilassa 2.-30.11.2020. Palkkio eli Valio PROfeel® -tuote on kertaluontoinen, ja sen voi lunastaa Flavoria Cafésta näyttämällä kassalla My Flavoria -sovellukseen saapuneen etukupongin. Etu on lunastettava 4.12.2020 mennessä. Kampanja koskee sekä uusia että jo rekisteröityneitä sovelluksen käyttäjiä. Toimi vain seuraavasti:

  1. Lataa My Flavoria -sovellus.
  2. Rekisteröidy sovellukseen sähköpostiosoitteellasi.
  3. Punnitse lounaasi linjastolla annettujen ohjeiden mukaisesti ja rekisteröi lounaasi sovellukseen lukemalla kassalla henkilökohtainen QR-koodisi.
  4. Lunasta PROfeel®-tuote Flavoria Cafésta näyttämällä sovellukseen saapunut etukuponki.

Huom. Jos et näe kuponkia sovelluksen Edut-välilehdessä, sulje sovellus myös taustaprosesseista ja käynnistä sitten uudelleen. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen flavoria@utu.fi.

TERVETULOA LOUNAALLE!

*Pidätämme oikeuden vaihtaa tuotepalkkion kampanjan aikana.