Joulukuun kampanja: My Flavoria -joulukalenteri 18.12. asti

Päivitys 18.12.2020: Aiemmasta ilmoituksesta poiketen joulukalenteriin ei voi osallistua enää 21.-22.12. Näinä kahtena päivänä Flavoriassa vähennetään hävikkiä, ja tarjolla on lounaan aikana vaihtuvia ruokia, minkä vuoksi linjastojen vaa’at ovat poissa käytöstä. Lounasannoksia ei siis voi rekisteröidä My Flavoria -sovellukseen. Jo kertyneet edut ovat lunastettavissa Medisiina D:n aulasta 30.12. asti. Kiitos kaikille joulukalenteriimme osallistuneille!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! Haluamme kiittää My Flavoria® -käyttäjiä kuluneesta vuodesta ja tuoda hyvää mieltä näiden poikkeuksellisten olosuhteiden keskelle My Flavoria -joulukalenterilla. Kun käytät My Flavoria -sovellusta lounaslinjastolla joulukuun arkipäivinä 1.-22.12.2020, saat sovellukseen etukupongin, jolla voit lunastaa aina ko. päivän yllätysedun. Osallistua saa vaikka joka päivä!

Joulukalenterin yllätysedut vaihtuvat päivittäin, ja ne lunastetaan Medisiina D:n aulapalveluista. Myös uudet käyttäjät ovat enemmän kuin tervetulleita lataamaan sovelluksen ja osallistumaan joulukalenteriin! Edut voi lunastaa 30.12.2020 asti.

Näin joulukalenteri toimii

1. Punnitse lounaasi Flavorian lounaslinjastolla ja rekisteröi lounasannoksen tiedot My Flavoria -sovellukseen lukemalla henkilökohtainen QR-koodisi kassalla.

2. Saat Edut-välilehteen etukupongin, joka edustaa ko. päivän joulukalenterin luukkua. Jos etukuponkia ei näy, sulje sovellus kokonaan myös puhelimen taustaprosesseista, käynnistä sovellus uudelleen ja avaa Edut-välilehti.

3. Lunasta yllätysetu Medisiina D:n infopisteeltä näyttämällä ja käyttämällä sovellukseesi saapunut etukuponki.

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta flavoria@utu.fi.

Katso YouTubesta ohjeet älylinjaston käyttöön

Mukavaa joulun odotusta toivottaen,
Flavoria-tiimi